Openingsuren

Maandag 05/12 09:00 - 18:00
Dinsdag 06/12 09:00 - 18:00
Woensdag 07/12 Na afspraak
Donderdag 08/12 Na afspraak
Vrijdag 09/12 09:00 - 18:00
Zaterdag 10/12 09:00 - 13:00
Zondag 04/12 Gesloten

Info

Foubert Events

Binnenkort een klein of groot feest op de planning? En hebt u hiervoor feestmateriaal of een koelwagen nodig? Dan is het interessant om Foubert Events te contacteren!
 

Verhuur feestmateriaal

Voor elk evenement is het belangrijk om alles tot in de puntjes aan te kleden. Foubert Events helpt hier een handje bij door verhuur van koelwagens, tenten, stoelen, tafels, porselein, bestek, verwarmingselementen, springenkastelen, horecamateriaal en feestmateriaal.

Het materiaal kan ter plaatse afgeleverd worden, of het kan worden opgehaald in de opslagruimte van Foubert Events in Temse. De opslagruimte kan u vinden op het adres Hoogkamerstraat 377 (industriezone TTS).


Koelwagens

Heerlijk eten is een belangrijk element van een geslaagd feest. Daarom is het belangrijk om de voedingswaren gezond en koel te houden. Dit kan in één van de koelwagens van Foubert Events. De koelwagens worden verhuurd voor grote en kleine evenementen op korte of lange termijn.
 

Cava of gin bar

Graag een cava of ginbar op uw trouwfeest of trouwreceptie? Foubert Events verzorgt uw gasten met een drankje. Het eventbedrijf komt ter plaatse met een ijsbar, gekoelde drank, aangeklede staantafels en bediening.
 

Webshop

Wilt u het aanbod van Foubert Events even rustig bekijken? Dit kan via de webshop! Hier vindt u alle materialen met foto en prijs. U kan via de webshop ook uw bestelling vastleggen. 

Interesse in het aanbod van Foubert Events? Aarzel dan niet om contact op te nemen, zodat er eventueel een vrijblijvende offerte opgemaakt kan worden.
 

Ligging en routebeschrijving

Prijzen Eindejaarsactie Handelsgids

Prijzen Eindejaarsactie Handelsgids

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Logo Vriendelijkste Handelaar Handelsgids
Vriendelijkste Handelaar
Wil je Foubert Events een score of review geven voor de verkiezing?
Klik en word beloond

Reviews

Top... 10 Review door: Iwan
Steeds perfecte service: doe zo... 9 Review door: Hilde
Doe zeker zo voort hoe jullie be... 9,8 Review door: Julie
Doe zo verder... 8,7 Review door: Bart
Vriendelijke ontvangst, er worde... 9,8 Review door: Shana