Foto’s

Info

Bij Interieurmaatwerk te Temse kan u terecht voor zo goed als alles wat met maatwerk te maken heeft. De vakman is gespecialiseerd in het vervaardigen van badkamermeubelen en ingemaakte kasten op maat.
 

Maatwerk voor de hele woning

Algemene schrijnwerkerij Quintelier Geert voorziet uw hele woning van een unieke sfeer dankzij meubelstukken op maat. Deze unieke meubels sluiten volledig aan bij uw stijl en ook met uw budget wordt rekening gehouden, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.
 

Badkamercomfort op maat

De schrijnwerker uit Termse is gespecialiseerd in het realiseren van badkamermeubels op maat.
Het ruime gamma aan badkamermeubels, gecombineerd met jarenlange ervaring en vakkennis, leveren een oneindig aantal mogelijkheden op voor ultieme badkamercomfort. Steeds wordt er vertrokken vanuit de wensen en noden van het hele gezin, gecombineerd met de gewenste stijl. Zo wordt een gebruiksvriendelijke badkamer op maat gemaakt.
 

Dressing op maat

Een dressing doet dienst om spullen in op te bergen, zodat uw huis niet rommelig is. Uw dressing moet genoeg opbergruimte bieden, zodat de kast gebruikt kan worden voor wat hij dient. Hoe meer spullen er in de dressing passen, hoe meer comfort en rust u in uw woning creëert. Ten tweede moet uw dressing ook mooi in het plaatje van uw interieur passen, zodat ze de ruimte extra waarde geeft in plaats van de sfeer te verstoren. Interieurmaatwerk belooft u een dressing volledig op maat van uw wens en huidig interieur.
 

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Logo Vriendelijkste Handelaar Handelsgids
Vriendelijkste Handelaar
Wil je Interieurmaatwerk een score of review geven voor de verkiezing?
Klik en word beloond