Openingsuren

Maandag 24/01 Na afspraak
Dinsdag 25/01 Na afspraak
Woensdag 26/01 Na afspraak
Donderdag 27/01 Na afspraak
Vrijdag 28/01 Na afspraak
Zaterdag 29/01 Na afspraak
Zondag 30/01 Na afspraak

Info

De Cupere C behandelt uw huisdier met liefde en zorg

De Cupere Cécile in Ternat is sinds 1996 een gediplomeerd dierenarts die gespecialiseerd is in algemene geneeskunde en chirurgie voor kleine huisdieren, algemene geneeskunde en gynaecologie voor paarden en radiografie van huisdieren. Dierenarts De Cupere C hecht veel belang aan goede zorgen voor de dieren en staat steeds klaar voor advies.
 

Algemene geneeskunde kleine huisdieren

Dierenarts De Cupere C staat klaar om uw hond te verlossen van vlooien, alsook voor de vaccinatie en de jaarlijkse controle van uw klein huisdier. Is uw huisdier ziek? De dierenarts zorgt voor een optimale verzorgen zodat uw dier snel beter is.
 

Chirurgie kleine huisdieren

Moet uw huisdier een operatie ondergaan? Cécile is gespecialiseerd in chirurgie bij kleine huisdieren. Moet uw huisdier gehospitaliseerd worden om na een operatie optimaal te kunnen herstellen? Geen probleem. Dierenarts De Cupere Cécile beschikt over alle nodige faciliteiten om uw huisdier dag en nacht in alle comfort in de praktijk te laten verblijven. Uw huisdier is bij De Cupere C dus in goede handen.
 

Algemene geneeskunde paarden

Om de gezondheid van uw paard te garanderen, kan u best contact opnemen met een gespecialiseerde paardendierenarts zoals De Cupere C uit Ternat. Merkt u gedragsveranderingen bij uw paard? Of heeft uw paard zich gestoten, met pijnlijke gevolgen? Dierenarts De Cupere Cécile komt graag bij u langs om uw paard te onderzoeken.
 

Gynaecologie paarden

Wilt u gaan fokken met uw merrie? Dan kunt u hiervoor bij dierenarts De Cupere Cécile terecht. De paardendeskundige kan uw merrie begeleiden bij de verschillende fases van de dracht. Wilt u uw merrie kunstmatig laten bevruchten? Dierenarts De Cupere Cécile kan u helpen bij de inseminatie van uw merrie.

Ligging en routebeschrijving

Winnaars Eindejaarsactie

Winnaars Eindejaarsactie

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Logo Vriendelijkste Handelaar Handelsgids
Vriendelijkste Handelaar
Wil je deze handelaar een quotering geven voor de verkiezing?
Of een review?
Dat kan! En je wordt beloond! Schrijf je nu in op de nieuwsbrieven (hieronder) en dan sturen we je een link en logincode om dit te doen!
Als beloning ontvang je een unieke code voor de GROTE EINDEJAARSACTIE begin december https://www.handelsgids.be/eindejaarsactie/

Reviews

Goede zaak... 8,1 Review door: Dylan
Altijd bereid om advies te geven... 9,5 Review door: DE KONINCK