De Cupere C

Openingsuren

De openingsuren kunnen afwijken door:
Hemelvaart op 13/05
Maandag 17/05 Na afspraakNa afspraak
Dinsdag 11/05 17:30 - 19:00
Woensdag 12/05 14:00 - 15:00
Donderdag 13/05 17:30 - 19:00
Vrijdag 14/05 Na afspraakNa afspraak
Zaterdag 15/05 10:00 - 11:00
Zondag 16/05 GeslotenGesloten

Foto’s

Info

De Cupere Cécile in Ternat is sinds 1996 een gediplomeerd dierenarts die gespecialiseerd is in algemene geneeskunde en chirurgie voor kleine huisdieren, algemene geneeskunde en gynaecologie voor paarden en radiografie van huisdieren. Dierenarts De Cupere Cécile hecht veel belang aan goede zorgen voor de dieren en staat steeds klaar voor advies.
 

Algemene geneeskunde kleine huisdieren

Dierenarts De Cupere Cécile staat klaar om uw hond te verlossen van vlooien, alsook voor de vaccinatie en de jaarlijkse controle van uw klein huisdier. Is uw huisdier ziek? De dierenarts zorgt voor een optimale verzorgen zodat uw dier snel beter is.
 

Chirurgie kleine huisdieren

Moet uw huisdier een operatie ondergaan? De Cupere Cécile is gespecialiseerd in chirurgie bij kleine huisdieren.
Moet uw huisdier gehospitaliseerd worden om na een operatie optimaal te kunnen herstellen? Geen probleem. Dierenarts De Cupere Cécile beschikt over alle nodige faciliteiten om uw huisdier dag en nacht in alle comfort in de praktijk te laten verblijven.

Uw huisdier is hier dus in goede handen.
 

Algemene geneeskunde paarden

Om de gezondheid van uw paard te garanderen, kan u best contact opnemen met een gespecialiseerde paardendierenarts zoals De Cupere Cécile uit Ternat. Merkt u gedragsveranderingen bij uw paard? Of heeft uw paard zich gestoten, met pijnlijke gevolgen? Dierenarts De Cupere Cécile komt graag bij u langs om uw paard te onderzoeken.
 

Gynaecologie paarden

Wilt u gaan fokken met uw merrie? Dan kunt u hiervoor bij dierenarts De Cupere Cécile terecht. De paardendeskundige kan uw merrie begeleiden bij de verschillende fases van de dracht.

Wilt u uw merrie kunstmatig laten bevruchten? Dierenarts De Cupere Cécile kan u helpen bij de inseminatie van uw merrie.

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Reviews

Goede zaak... 8,1 Review door: Dylan
Altijd bereid om advies te geven... 9,5 Review door: DE KONINCK