Openingsuren

Maandag 25/10 08:00 - 18:00
Dinsdag 26/10 08:00 - 18:00
Woensdag 20/10 08:00 - 18:00
Donderdag 21/10 08:00 - 18:00
Vrijdag 22/10 08:00 - 17:00
Zaterdag 23/10 Na afspraakNa afspraak
Zondag 24/10 GeslotenGesloten

Info

Bouwonderneming De Greef te Ternat heeft reeds meer dan  35 jaar ervaring in de bouwsector. Zowel de particuliere bouwer als de professionele promotor behoren tot de doelgroep.

 

Nieuwbouw

Voor al uw nieuwbouwprojecten bent u bij Bouwonderneming De Greef aan het juiste adres. Het bedrijf uit Ternat is vooral gespecialiseerd in appartementsbouw, al dan niet met gelijkvloerse winkels of dienstenpanden, maar er zijn ook vele andere mogelijkheden. Zo doen ze ook aan particuliere woningbouw van eengezinswoningen en voeren ze bouwwerken uit voor een aantal bouwpromotoren.
Bij werken voor particuliere klanten maakt Bouwonderneming De Greef er een punt van om wekelijks contact te houden, zodat indien nodig en in samenspraak met de architect, de nodige bijsturingen kunnen gebeuren.
Bouwonderneming De Greef staat ook klaar om de volledige afwerking van een bouwproject en de coördinatie hiervan in handen te nemen. In dat geval zorgt het bouwbedrijf ook voor het dak, de ramen en meer.
Uiteraard kan u als klant ook rekenen op deskundig advies en kan u met al uw vragen bij de experts van Bouwonderneming De Greef terecht.

 

Verbouwingen

Ook voor allerlei soorten verbouwingen kunt u bij Bouwonderneming De Greef terecht. Doe beroep op de experts voor renovaties, het vervangen van daken en ramen, de uitbouw of ombouw van ruimtes en nog veel meer.
 

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Vriendelijkste Handelaar
Wil je deze handelaar een quotering geven voor de verkiezing?
Of een review?
Dat kan! En je wordt beloond! Schrijf je nu in op de nieuwsbrieven (hieronder) en dan sturen we je een link en logincode om dit te doen!
Als beloning ontvang je een unieke code voor de GROTE EINDEJAARSACTIE begin december https://www.handelsgids.be/eindejaarsactie/

Reviews

Zeer vriendelijk!... 7,7 Review door: Mehdi
Prima!... 7,9 Review door: Rayan
nog geen eigen ervaring,maar toc... 8,9 Review door: Lucien