Brandstoffen Michiels

Openingsuren

Maandag 25/10 Na afspraakNa afspraak
Dinsdag 26/10 Na afspraakNa afspraak
Woensdag 27/10 Na afspraakNa afspraak
Donderdag 21/10 Na afspraakNa afspraak
Vrijdag 22/10 Na afspraakNa afspraak
Zaterdag 23/10 Na afspraakNa afspraak
Zondag 24/10 Na afspraakNa afspraak

Info

Brandstoffen Michiels,

Heeft u mazout of Pellets nodig? Neem dan even contact op met Brandstoffen Michiels in Tervuren!

Brandstoffen Michiels is al enkele jaren gespecialiseerd in de verkoop van brandstoffen. Zaakvoerder Gunther Michiels heeft al meer dan 15 jaar ervaring. Hij gaat u dus zeker kunnen verder helpen! Het is voor Gunther belangrijk om zo dicht mogelijk bij de klant te staan, daarom bedient hij u in een straal van 40 kilometer.

Waarden zoals service, vertrouwen, correctheid en flexibiliteit zijn zeer belangrijk voor Brandstoffen Michiels.
 

Mazout

Een nieuwe mazoutleverancier nodig? Brandstoffen Michiels helpt u uit de nood! Neem gewoon eventjes contact op en er wordt geluisterd naar uw noden en wensen. Nadat u contact heeft opgenomen met Brandstoffen Michiels, gaan aan de slag om uw mazout zo snel mogelijk te kunnen leveren.
 

Pellets

Is uw voorraad pellets bijna leeggelopen? Tijd om deze aan te vullen! Brandstoffen Michiels levert niet alleen mazout tot bij u thuis, maar ook pellets indien u deze nodig heeft. Zo kunt u tijdens de winter uw woning op een gezellige manier verwarmen!

Wilt u de mazout of pellets bestellen bij Brandstoffen Michiels? Of heeft u nog andere vragen? Dan kunt u best even contact opnemen via het nummer 02/767 84 13.
 

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Vriendelijkste Handelaar
Wil je deze handelaar een quotering geven voor de verkiezing?
Of een review?
Dat kan! En je wordt beloond! Schrijf je nu in op de nieuwsbrieven (hieronder) en dan sturen we je een link en logincode om dit te doen!
Als beloning ontvang je een unieke code voor de GROTE EINDEJAARSACTIE begin december https://www.handelsgids.be/eindejaarsactie/

Reviews

Snelle levering... 9,5 Review door: Emmanuel