Openingsuren

Maandag 24/06 08:30 - 18:00
Dinsdag 18/06 08:30 - 18:00
Woensdag 19/06 08:30 - 18:00
Donderdag 20/06 08:30 - 18:00
Vrijdag 21/06 08:30 - 18:00
Zaterdag 22/06 08:30 - 17:00
Zondag 23/06 Gesloten

Foto’s

Info

Fietsenmaker & bikewash Corthout is jouw fietsenwinkel in Tessenderlo

Ben je op zoek naar een fietsen specialist, dan is Fietsenmaker & bikewash Corthout zeker een bezoekje waard. Zij zijn niet alleen een fietsenwinkel, ze herstellen ook fietsen, doen aan overnames van tweedehandsfietsen en kunnen klassieke fietsen ombouwen. Ga langs bij Fietsenmaker & bikewash Corthout, de fietsen specialist.
 

Fietsen

Fietsenmaker & bikewash Corthout heeft een passie voor fietsen, jarenlange ervaring en een flinke dosis knowhow. Je kan er dus op rekenen dat jouw fiets in ervaren handen terecht komt. 
 

Herstellen van fietsen

Heb je stukken of defecten aan jouw tweewieler? Heeft je fiets een onderhoudsbeurt nodig? Bij Fietsenmaker & bikewash Corthout is je tweewieler in een mum van tijd opnieuw rijklaar. Voor alle grote en kleine mankementen zijn zij de geknipte fietshersteller met kennis van zaken. Je fiets wordt volledig nagekeken en in orde gebracht. 
 

Vervangfiets

Het is niet altijd makkelijk om een fietsenmaker te vinden die jouw fiets wilt maken wanneer hij niet in de zaak is aangekocht. Fietsenmaker & bikewash Corthout neemt alle types en merken van fietsen onder handen, ook als de fiets in een andere zaak is gekocht. Tijdens de duur van de herstelling of onderhoud, geven zij je graag een vervangfiets mee. Zo kan jij je in tussentijd blijven verplaatsen zonder problemen. 
 

Verkoop tweedehandsfietsen

Fietsenmaker & bikewash Corthout is gespecialiseerd in de verkoop van tweedehandsfietsen. Wil je een kwaliteitsvolle tweedehandsfiets kopen aan een scherpe prijs, dan is Fietsenmaker Corthout jouw specialist ter zake. Zij hebben een groot aanbod aan tweedehandsfietsen aan interessante prijzen. Je vindt er o.a. kinderfietsen, damesfietsen, herenfietsen, bakfietsen, koersfietsen, elektrische fietsen, stadsfietsen en mountainbikes. Ze verkopen diverse kwaliteitsmerken waaronder Kettler, Gazelle, Gant, etc. Bekijk welke fietsen zij in stock hebben via: https://www.fietsenmakerandbikwashcorthout.be/
 

Overname tweedehandsfietsen

Heb je een fiets die al een hele tijd in de weg staat en die je niet meer gebruikt, maak er iemand anders blij mee en ga langs bij Fietsenmaker & bikewash Corthout. Zij kopen gebruikte fietsen op, nemen deze onder handen, zetten er nieuwe onderdelen op, om ze daarna terug te verkopen aan zeer interessante prijzen. 
 

Klassieke fiets ombouwen naar elektrisch

Je kan bij Fietsenmaker & bikewash Corthout jouw traditionele, klassieke fiets laten ombouwen tot een elektrische fiets. Zij beschikken namelijk over de juiste materialen en middelen. Fietsenmaker Corthout is een vakman met een passie voor fietsen en zal altijd zorgen dat je met een tevreden resultaat uit de zaak vertrekt. Deze optie is trouwens ook zeer budgetvriendelijk als je gaat vergelijken met de aankoop van een nieuwe elektrische fiets. Nu behoud je de luxe van je eigen fiets, met het voordeel van extra kracht. 
 

Fietsonderdelen

Fietsenmaker & bikewash Corthout heeft een groot assortiment aan onderdelen voor jouw fiets. Wanneer je schade opmerkt en het juiste onderdeel er niet voor vindt, dan kan je beroep doen op Fietsenmaker Corthout in Tessenderlo. Zij beschikken over een ruim assortiment aan verschillende merken, voor alle soorten fietsen. Bij hen vind je vast en zeker het onderdeel dat je zoekt. Contacteer hen gerust voor meer informatie: https://www.fietsenmakerandbikwashcorthout.be/

Bikewash
Bikewash is fietsen afwassen en een grondige poetsbeurt dat je terug propper met je fiets naar school of werk of voor een fietstochtje kan doen.

Reviews door klanten van Fietsenmaker Corthout

9,5 Gunther op 2022-04-28 om 18:10:46
Topservice aan een zacht prijsje!
8,7 Annick op 2022-04-24 om 08:14:20
Super vriendelijk, goede uitleg wat er gaat gedaan worden. Beetje voorbereid op de kosten.

Ligging en routebeschrijving