Sportagon

Openingsuren

Maandag 04/12 GeslotenGesloten
Dinsdag 05/12 GeslotenGesloten
Woensdag 06/12 Gesloten... - ...
Donderdag 07/12 13:00 - 23:00... - ...
Vrijdag 01/12 13:00 - 23:00... - ...
Zaterdag 02/12 13:00 - ...... - ...
Zondag 03/12 13:00 - 21:00... - ...

Info

Sportagon in Tessenderlo is meer dan een bowlingcenter. Wij zijn een multicenter waar je allerlei kunt terugvinden voor jong en oud! In onze gezellige zaak is iedereen welkom. 
Wil je een bedrijfsreceptie, productvoorstelling, vergadering, babbyborrel of seminarie organiseren? Elk event is mogelijk. Wij zijn jouw sfeerarchitect.
 

Plezier op een smaakvolle manier

Naast 8 bowlingbanen en allerlei entertainmenvoorzieningen biedt Sportagon ook een aanbod vers bereide en heerlijke gerechten. Zo kan u in ons kleurrijk eetcafé, of op ons sfeervol terras terecht voor een lekker hapje. Wij bieden verschillende bowlingarrangementen aan die u kan terugvinden op onze webstek, www.sportagon.be.
Zo kan u ondermeer kiezen voor de optie steengrill met keuze tussen vlees, vis, varkensvrij of veggie, pastabowling waarbij u geniet van een pasta naar keuze: pasta met kip, pasta met scampi, vegetarische pasta, spaghetti of lasagne.
Of wat dacht u van ribbetjesbowling? U geniet buiten een stuk vlees van een saladebar, verse frietjes, brood en sauzen. Wij bieden tevens ook een groot assortiment van cock- en mocktails, gins en bieren.
 

Kinderfeestje

Sportagon in Tessenderlo is de ideale locatie om een feest te organiseren voor kinderen. Denk maar aan een communiefeest of een verjaardagsfeest. De genodigden zullen zich beslist niet vervelen dankzij het uitgebreide aanbod entertainment dat deze bowling biedt.
Tijdens de discobowling gooit u bowlingballen terwijl er kleurrijke lichten over de baan glijden. Wanneer u niet aan de beurt bent kan u gewoon dansen op de muziek die er speelt, net als in een discotheek.
Voor de kinderen tot 12 jaar is een binnenspeeltuin waar zij zich urenlang kunnen amuseren. Ook onze peuters zijn we niet vergeten... We hebben een zeer leuke aparte peuterzone, met kindermuziek, ballenbad, ... .

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Logo Vriendelijkste Handelaar Handelsgids
Vriendelijkste Handelaar
Wil je Sportagon een score of review geven voor de verkiezing?
Klik en word beloond