Openingsuren

Maandag 24/06 09:00 - 16:00
Dinsdag 25/06 08:00 - 16:00
Woensdag 19/06 08:00 - 12:00
Donderdag 20/06 08:00 - 16:00
Vrijdag 21/06 09:00 - 15:30
Zaterdag 22/06 GeslotenGesloten
Zondag 23/06 GeslotenGesloten

Foto’s

Info

WLH bvba Tessenderlo  - Centrale verwarming - Sanitair - Airconditioning - Ventilatie

WLH blinkt al meer dan 45 jaar uit in de installatie, het onderhoud en de herstelling van alle technieken: verwarmingsinstallaties, sanitair, koeling, ventilatie als hernieuwbare energie.

Wij staan bekend voor onze nette en piekfijne afwerking, strakke klantenservice en focus op veiligheid.Al 45 jaar kan je op ons beroep doen voor de installatie, het onderhoud en herstellingen van je verwarmingsketel, zowel gas als mazout. Dit is nog steeds onze hoofdactiviteit. Maar door de jaren heen, hebben we onze diensten uiteraard mee laten evolueren met onze sector.
Vandaag de dag kan je bij ons terecht voor ventilatie, hernieuwbare energie zoals warmtepompen en zonneboilers. Maar ook voor airconditioning kan je nog steeds bij ons terecht.
Kortom, wij kunnen een totaalpakket aanbieden, voor particulieren en bedrijven.

De plaats waar alles gestart is in 1973, werd door de jaren heen te klein. In 2009 zijn we dan verhuisd van Zolder naar Tessenderlo, naar een nieuwbouw die wel 3 keer zo groot is.

Onze missie is aan de ene kant zorgen voor conforme installaties en de administratieve opvolging, opgelegd door de wetgevers, te verzekeren. Aan de andere kant willen we aan onze klanten een aanzienlijke gemoedsrust en ideaal verwarmingscomfort gedurende het hele jaar bieden.

Om dit waar te maken scholen wij ons regelmatig bij, want opleiding is een belangrijke factor in vakbekwaamheid. En kwaliteit en service dat is wat we willen bieden.

Wil je weten hoe wij met onze klanten samenwerken? Wil jij weten wat we voor jou kunnen betekenen? Neem dan alvast een kijkje op www.wlhservice.be, stuur een mailtje naar contact@wlh.be of bel ons even op. Maak een afspraak en kom kennis met ons maken. De koffie staat altijd klaar.

Onderhoud centrale verwarming - Onderhoud gasketel - Onderhoud mazoutketel 
Onderhoud centrale verwarming Tessenderlo - Onderhoud gasketel Tessenderlo - Onderhoud mazoutketel Tessenderlo 

Ligging en routebeschrijving