H & O

Openingsuren

Maandag 05/06 Gesloten
Dinsdag 06/06 Gesloten
Woensdag 07/06 13:00 - 18:00
Donderdag 01/06 13:00 - 18:00
Vrijdag 02/06 13:00 - 18:00
Zaterdag 03/06 10:00 - 17:00
Zondag 04/06 Gesloten

Info

H&O Tielt-Winge

Bent u op zoek naar een betaalbare en betrouwbare verdeler en plaatser van scheidingswanden, dressings en schuifwanden, en inrichter van uw kantoorruimte? Dan loont het de moeite om eens te kijken wat H&O voor u kan betekenen.
 

Kasten op maat, van dressings tot losse kasten

H&O staat in voor de verkoop en installatie van al uw kasten. Dit kan gaan van inloopkasten met of zonder deuren, tot klassieke ingebouwde of losse kasten, allemaal in een veelvoud van verschillende mogelijke stijlen. Inloopkasten of dressings zijn handig omdat u in één oogopslag onmiddellijk een overzicht heeft van heel uw garderobe. De minimumgrootte van de gebruikte ruimte hoeft slechts 2 op 2 meter te bedragen en de installatie hoeft helemaal niet duur te zijn. Diverse accessoires maken uw dressing compleet, volledig naar uw voorkeur. Deze omvatten onder meer dassenhouders, riemhouders, lades en schoenrekken.
 

Schuif- en scheidingswanden

Een andere specialiteit van de zaak is de installatie van schuifwanden. Deze worden steeds geïnstalleerd met een omlijsting van aluminium, wat ze heel wat stootbestendiger maakt. De deuren zelf kunnen uit tal van materialen worden vervaardigd, van hout tot glasvulling, of een combinatie van de twee. In beide gevallen wordt gewerkt met duurzaam materiaal dat gegarandeerd lang mee zal gaan. Om te garanderen dat de schuifdeuren steeds zonder grote krachtsinspanning vlot open- en dichtschuiven kan u ze naar keuze hangend of bodemrollend laten installeren. Hetzelfde geldt voor de scheidingswanden. Deze kunnen een grote ruimte delen in twee, wat de mogelijkheid geeft de twee deelruimtes elk voor een ander doeleinde te benutten.
 

Inrichting van uw kantoor

Uw kantoor of vergaderruimte thuis of in uw zaak wordt ingericht op de meest aangename én praktische wijze door de medewerkers van H&O! In haar kantoren krijgt u steeds een uniek gevoel van comfort dat tegelijkertijd is uitgewerkt tot een verbluffend esthetisch geheel. Uiteraard kunnen deze ruimtes naar wens voorzien worden van de maatkasten en -schuifdeuren waar H&O zich in specialiseert.
 
Heeft u nog vragen of wenst u een afspraak te maken om uw project te bespreken? Neem dan gauw contact op via het nummer 016/85 40 80.
 

Wij zijn ook verdeler van COREtec.

COREtec® is de nieuwste revolutie in de harde vloerbedekking.
✅100% waterproof
✅Zal niet uitzetten of samentrekken
✅Geen acclimatisatie nodig
✅Plaatst eenvoudig
✅Op elke ondergrond
✅Akoestisch dempend
✅Ideaal voor vloerverwarming & koeling
✅Hoge krasweerstand
✅Petproof

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Logo Vriendelijkste Handelaar Handelsgids
Vriendelijkste Handelaar
Wil je H & O een score of review geven voor de verkiezing?
Klik en word beloond