Plantenkwekerij Bart Blondeel

Openingsuren

Maandag 11/12 GeslotenGesloten
Dinsdag 12/12 09:00 - 18:00
Woensdag 13/12 09:00 - 18:00
Donderdag 14/12 09:00 - 18:00
Vrijdag 15/12 09:00 - 18:00
Zaterdag 09/12 09:00 - 18:00
Zondag 10/12 GeslotenGesloten

Foto’s

Info

Wie zijn ze?

Plantenkwekerij Bart Blondeel is opgericht in 1989 met het verkopen van planten op markten in de buurt van Leuven. Na negen jaar besloot Bart om een serre te bouwen en in 1998 begonnen de werkzaamheden op hun huidige locatie in Tielt-Winge. Hier kweken ze de dag van vandaag nog steeds hun planten en bieden ze een uitgebreid assortiment bloemen, planten, potgrond en decoraties aan. Je bent van harte welkom in de serre in Tielt-Winge om te kiezen uit hun ruime aanbod.
Voorheen stond de plantenkwekerij tot 2014 op de vrijdagmarkt in Leuven. Momenteel staat de plantenkwekerij elke zondag op de markt in Heverlee. Daar ben je altijd welkom om een kijkje te nemen in hun serre, waar ze hun planten kweken of om hun gewoon een bezoekje te brengen!


Wat verkopen ze en wanneer?

Plantenkwekerij Bart Blondeel verkoopt elke twee maanden van het jaar een ander aanbod.
Dit wordt in onderstaande alinea even opgesomd.


Aanbod: maart-april

In de maanden maart en april bieden ze viooltjes, primula's, vaste planten, bloembollen in pot en struiken aan.

Aanbod: mei-juni

In deze maanden bieden ze éénjarigen, stekperkplanten, geraniums, terrasplanten, hangpotten, enzovoort aan.

Aanbod: juli-augustus

In juli en augustus kan je zeker eens lang gaan voor de bloeiende vaste planten, struiken en nog veel meer.

Aanbod: september-oktober

In september en oktober kan je je verwachten van heideplanten, chrysanten, vaste planten, sierstruiken, winterviolen, bloembollen, enzovoort.

Aanbod: november-december

In de laatste twee maanden van het jaar kan je terecht bij Bart voor kleinfruit, fruitboompjes, rozen, kerstbomen, kerstdecoratie en meer. Het aanbod van Bart is dus allemaal seizoensgebonden en steunt ook op de beste kwaliteit.


Decoratie artikelen

In de periodes van november en december kan je bij de plantenkwekerij terecht voor verschillende kerstdecoratie. Dit zijn bijvoorbeeld beelden, een advent, kerstballen, slingers, lichtjes, enzovoort. Ook op de andere periodes kan je er terecht voor decoratie, zowel voor buiten als binnen. Dit zijn bijvoorbeeld theelichthouders, beelden, bloempotten, enzovoort.


Markt in Heverlee

Je kan de bloemen en planten altijd bezoeken in hun serre, maar ook op de markt in Heverlee. Elke zondag is er van 08:00-13:00 een markt in Heverlee met als exacte locatie: Lodewijk Engelbertus Van Arenbergplein, Prins de Lignestraat, deel van de Waversebaan. Aarzel niet om even te passeren in de plantenkwekerij van Bart. In de winkel kan je genieten van de mooie kleuren van de bloemen en decoratie. Bij vragen zal je met plezier geholpen worden door een team dat kennis heeft op het gebied van bloemen en planten.

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Logo Vriendelijkste Handelaar Handelsgids
Vriendelijkste Handelaar
Wil je Plantenkwekerij Bart Blondeel een score of review geven voor de verkiezing?
Klik en word beloond