Openingsuren

Maandag 05/12 09:00 - 12:0012:30 - 21:00
Dinsdag 06/12 09:00 - 12:0012:30 - 21:00
Woensdag 07/12 09:00 - 12:0012:30 - 21:00
Donderdag 08/12 09:00 - 12:0012:30 - 21:00
Vrijdag 09/12 09:00 - 12:0012:30 - 19:00
Zaterdag 10/12 09:00 - 12:00
Zondag 04/12 Gesloten

Info

Laat je in de watten leggen bij schoonheidsinstituut Shine in Tielt.

Shine wordt gerund door Ellen De Decker en is gelegen in Tielt. Zij heeft schoonheidszorgen in avondopleiding gevolgd, omdat dit van jongs af aan al in haar hart zat en ze echt iets betreffende schoonheid en advies wilde doen. Sinds 2014 is deze droom actief gestart om mensen mooier te maken, tips en advies te geven en enorme voldaan te zijn als iemand buiten stapt met bijvoorbeeld een schitterend setje nieuwe nagels, of genoten heeft van een zalige gelaatsverzorging.
 

Bio Balance producten

Bio Balance staat gekend voor de biologische samenstelling van zijn producten: essentiële oliën, algen, plantenextracten en -oliën. Het is een relaxerende verzorging en is gegarandeerd door de frisse en hypoallergene parfums in de crèmes en oliën. Elk type van huid kan door de veelzijdigheid van de producten aangepakt worden bij Shine. 
 

Vani-T (make-up)

Deze make-up maakt gebruik van licht reflecterende mineralen in hun zuiverste vorm. Daardoor worden de tinten erg helder weerspiegeld. Vani-T minerale make-up is zijdezacht, gewichtloos en niet uitdrogend. Shine zorgt voor jouw huid. 
 

Gelish, gelnagels, nailart

Laat je handen en nagels mooi verzorgen bij Shine. Ga voor een leuke kleur of design die weken blijft zitten. Gelish blijft tot 3 weken op de nagels zonder te schilferen. Wil je meer stevige en/of lange nagels, dan is het makkelijker dat je kiest voor gelnagels. Ellen heeft steeds de nieuwste kleuren in haar assortiment naast de basic kleuren. Wil je dat tikkeltje meer, dan is nailart de manier om dit te tonen. Je kan kiezen voor een steentje, een sticker, glitters,...
 

Gelaatsverzorging

Een gelaat krijgt veel te verduren, weersomstandigheden, make-up,... Daarom is het heel belangrijk om je gelaat goed te reinigen en te verzorgen. Ellen van Shine biedt je verscheidene gelaatsverzorgingen aan die ervoor zullen zorgen dat jouw huid zacht aanvoelt en van een dieptereiniging heeft mogen genieten. 
 

Gelaatsontharing

Heb je last van een behaarde bovenlip, dikke wenkbrauwen of een behaarde hals, voor deze gevoelige zones gebruiken ze bij Shine suikerhars. Ellen zorgt ervoor dat het risico op reacties zich zal beperken tot het minimum. Daarna zal Ellen met een pincet controleren op nog overbodige haartjes. Na de ontharing wordt het gelaat verzorgd met een verzachtende crème.
 

Manicure, Spa-manicure

Shine heeft twee soorten manicure waaruit je kunt kiezen, je kan gaan voor een basic manicure waarbij de nagels gereinigd worden en mooi in vorm worden gevijld. De nagelriemen en overtollige velletjes worden aangepakt en er wordt afgesloten met een aangename handmassage. Wil jij je handen een echte verwenbeurt geven, kies dan voor de Spa-manicure. Je handen worden verzorgt zoals bij een gewone manicure, alleen krijgen ze ook een paraffinebad. De paraffine zorgt voor extra hydratatie aan je handen. 
 

Pedicure

In de voetverzorging kan je bij Ellen van Shine kiezen uit 3 opties. De esthetische pedicure, de gespecialiseerde voetverzorging en de Spa pedicure. Elk om hun manier verzorgen ze je voeten tot in het puntje van je kleine teen. Bekijk de volledige opties hier: https://shinetielt.be/behandeling/pedicure
 

Wenkbrauwen en wimpers kleuren

Ben je veranderd van haarkleur of komen je wimpers en wenkbrauwen niet tot hun recht in je gelaat, breng dan een bezoekje aan Shine. Zij behalen alleen maar schitterende resultaten met kleuringen die ongeveer 6 weken houden. Net zoals bij een kappersbeurt, dient het kleuren regelmatig herhaald te worden. 
 

Kunstwimpers

Shine plaatst met plezier een set stripwimpers op jouw echte wimpers. Ze zijn herbruikbaar en eenvoudig aan te brengen. Voor wie geen bos volle wimpers heeft, is dit een mooi alternatief. 
Je kan ook kiezen voor wimperextensions of wimperlifting, Ellen geeft jou graag een passend en persoonlijk advies.
 

Spray tanning, tanden bleken

Het aanbod van Shine is groot, zo kan je er ook een afspraak maken voor een spray tanning of wanneer jij je tanden wilt laten bleken. Ellen zal je met plezier professioneel begeleiden zodat jij gezond en wel kunt genieten van de vele aanbiedingen die Shine presenteert aan haar klanten. Reserveer makkelijk online via deze link: https://app.ibeauty.be/index.php/online_reservation/index/bmwsMTAwMQ
 

 

Gelnagels

Wie stevige (lange) nagels wil kan kiezen voor Gelnagels.  Hier is de kunstnagels zeer stevig en er kunnen ook tips geplaatst worden.  De kleur, lengte, vorm en nailart (=fantasie) is volledig vrij.  Ook French Manicure kan.  Na enkele weken kunnen deze Gelnagels bijgewerkt worden en kan een nieuwe kleur gekozen worden.  Het is eveneens mogelijk om de kunstnagel te laten verwijderen.  Bij deze laatste optie krijgt je natuurlijke nagel daarna een extra verzorging.

Gel wordt alleen geplaatst op de vingernagels, voor de teennagels kan gekozen worden voor Gelish.


 

Ligging en routebeschrijving

Quicklinks

Shop van Shine

Prijzen Eindejaarsactie Handelsgids

Prijzen Eindejaarsactie Handelsgids

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Logo Vriendelijkste Handelaar Handelsgids
Vriendelijkste Handelaar
Wil je Shine een score of review geven voor de verkiezing?
Klik en word beloond

Reviews

Ik kom graag bij Shine omdat ze... 9,6 Review door: Julie
Ellen ontvangt je altijd met een... 10 Review door: Elvina
Ze is zeer vriendelijk, als nieu... 9,9 Review door: Shirly
Heel tevreden over de service! S... 9,9 Review door: Julie
TOP!... 10 Review door: Gabriël
Goed bezig!!!... 10 Review door: Gabriel
Mooie verzorging!... 10 Review door: Christine