Openingsuren

Maandag 25/10 09:00 - 12:0013:00 - 18:00
Dinsdag 26/10 GeslotenGesloten
Woensdag 27/10 GeslotenGesloten
Donderdag 21/10 09:00 - 12:0013:00 - 18:00
Vrijdag 22/10 09:00 - 12:0013:00 - 17:30
Zaterdag 23/10 09:00 - 13:00... - ...
Zondag 24/10 GeslotenGesloten

Info

Schoonheidspecialiste te Boutersem 

Ambrosia in Boutersem verwent u graag met een pedicure, manicure of een gelaatsbehandeling om u te doen stralen als nooit tevoren. Daarnaast is de zaak gespecialiseerd in aromatherapie en zalige helende voetmassages. Ook voor een geschenkje kan u in de aansluitende winkel terecht. 
 

Gelaatsverzorging 

Bij schoonheidssalon Ambrosia in Boutersem heet Ingrid Van Malderen u van harte welkom voor een volledige gelaatsverzorging. Dankzij een aangepaste behandeling op maat zal uw huid opnieuw meer vitaliteit krijgen en een jonge gezondheid uitstralen! Indien gewenst kan u steeds uw look tot in de puntjes laten afwerken met professioneel toegebrachte make-up. 
 

Manicure en pedicure 

Ambrosia verzorgt verder uw handen en voeten doormiddel van een professionele manicure en pedicure. Deze behandelingen zorgen eveneens niet alleen voor een mooiere uitstraling, maar zullen u ook beter in uw vel doen voelen! Indien gewenst kan u ook zowel vinger- als teennagels laten lakken en eventueel afwerken met prachtige gelish nagels. 

 

Natuurlijke genezing 

Heeft u last van pijn aan gewrichten of spieren, of wil u een kwaaltje oplossen op natuurlijke wijze? Probeer eens een sessie voetreflexologie bij Ambrosia. Deze geneeswijze gaat ervan uit dat alle organen en lichaamsdelen in verbinding staan met plaatsen op de voeten en via een heerlijk relaxerende massage zich herstellen. 

Ambrosia is ook gespecialiseerd in aromatherapie. Deze vorm van kruidengeneeskunde, gebaseerd op het gebruik van etherische olie van kruiden, bloemen en andere plantendelen kan u eveneens op natuurlijke wijze verlossen van pijn en stress. 

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Vriendelijkste Handelaar
Wil je deze handelaar een quotering geven voor de verkiezing?
Of een review?
Dat kan! En je wordt beloond! Schrijf je nu in op de nieuwsbrieven (hieronder) en dan sturen we je een link en logincode om dit te doen!
Als beloning ontvang je een unieke code voor de GROTE EINDEJAARSACTIE begin december https://www.handelsgids.be/eindejaarsactie/

Reviews

Beste wensen voor 2021.... 10 Review door: Ingrid
Top... 7,8 Review door: Marion
Wij wensen jullie bij deze een f... 9 Review door: Myriam
Prettige Feesten.... 10 Review door: Rita