Dak-Tec bv

Openingsuren

Maandag 25/01 Na afspraakNa afspraak
Dinsdag 26/01 Na afspraakNa afspraak
Woensdag 27/01 Na afspraakNa afspraak
Donderdag 28/01 Na afspraakNa afspraak
Vrijdag 29/01 Na afspraakNa afspraak
Zaterdag 23/01 Na afspraakNa afspraak
Zondag 24/01 GeslotenGesloten

Foto’s

Info

Met meer dan 20 jaar ervaring is Dak-Tec zonder twijfel uw professionele, betrouwbare dakwerker te Kumtich. U kan er terecht voor de vakkundige uitvoering van dakwerken, gevelbekleding en isolatiewerken. Dak-Tec geeft steeds professioneel advies op maat en doet een voorstel dat binnen uw budget past.

Dakwerken
Bij Dak-Tec kan u rekenen op een nauwkeurige en esthetische uitvoering van al uw dakwerken op platte, hellende en overzetdaken. Dit zowel voor nieuwbouw- als renovatieprojecten. Het uitvoeren van algemene dakwerken omvat o.a. de volgende activiteiten: zinkwerken, dakgoten plaatsen/vervangen, Velux plaatsen, herstellingen van daken en constructies. Voor elk project ontvangt u advies op maat en een oplossing binnen uw budget.
 
Gevelbekleding
Is uw oude gevel aan vervanging toe? Dan kunt u er voor opteren de gevel te laten bekleden. Hiervoor hebt u de keuze uit verschillende types materialen, afhankelijk van uw smaak en budget: leien, crepi, pvc, hout, kleidakpannen.
 
Isolatiewerken
Dak Tec is ook uw partner voor het isoleren van uw dak of gevel. Hiervoor bieden zij 2 methodes aan: isoleren met glasvezelisolatie of met PUR-isolatie. Beide materialen hebben hun voordelen. Het is aan de klant om een methode te kiezen, afhankelijk van wensen en budget.
 
Hebt u vragen, wenst u meer informatie of wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Neem dan contact op via het nummer 0497 43 30 53, of via het contactformulier op de website: www.dak-tec.be.

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief