Feestzalen Vogelzang

Info

Feestzalen Vogelzang heeft een aangepaste formule voor al uw feesten en bijeenkomsten. Zo kan u op de locatie te Tienen terecht voor uitgebreide huwelijks- en jubileumfeesten met of zonder dansgelegenheid, intiemere familiebijeenkomsten, recepties, vergaderingen, barbecues, brunches en diners.
 

Feestzaal

Feestzalen Vogelzang beschikt in totaal over drie zalen, waaronder een grote en twee kleinere.
De tafelzetting in de zaal gebeurt naar uw voorkeur. Dankzij jarenlange ervaring, kan Feestzalen Vogelzang u adviseren welke tafelzetting het best past bij uw feest of receptie.
 

Brunch

Start uw zondag met een heerlijke brunch bij Feestzalen Vogelzang. Ga met uw familie en vrienden een aperitiefje drinken en geniet daarna van vier smakelijke buffetten, alles à volonté.
 

Dinner & dance

De Dinner & Dance avonden bij Feestzalen staan garant voor lekker dineren en veel ambiance. Geniet van een overheerlijk vijf-gangen menu en leef u achteraf uit op de dansvloer.
Uw avond begint met een ontvangstaperitief met een hapje, daarna volgt het voorgerecht, geserveerd volgens seizoen, met vervolgens een smakelijk warm buffet van vlees en vis. Later op de avond volgt een buffet van zoete heerlijkheden en afsluiten doet u met een koffie en het middernachtbuffet.

Ligging en routebeschrijving