Openingsuren

Maandag 28/11 Na afspraak
Dinsdag 29/11 Na afspraak
Woensdag 30/11 Na afspraak
Donderdag 01/12 Na afspraak
Vrijdag 02/12 Na afspraak
Zaterdag 03/12 Na afspraak
Zondag 27/11 Na afspraak

Info

Voor al uw feesten, één adres: Feestzalen Vogelzang in Tienen

Feestzalen Vogelzang heeft een aangepaste formule voor al uw feesten en bijeenkomsten. Zo kan u op de locatie te Tienen terecht voor uitgebreide huwelijks- en jubileumfeesten met of zonder dansgelegenheid, intiemere familiebijeenkomsten, recepties, vergaderingen, barbecues, brunches en diners.
 

Feestzaal

Feestzalen Vogelzang beschikt in totaal over drie zalen, waaronder een grote en twee kleinere. De tafelzetting in de zaal gebeurt naar uw voorkeur. Dankzij jarenlange ervaring, kan Feestzalen Vogelzang u adviseren welke tafelzetting het best past bij uw feest of receptie. Enkele van de meest gevraagde formules zijn seminaries en vergaderingen, recepties, trouwfeesten, familiefeesten, communiefeesten, lentefeesten, babyborrels, demonstraties, barbecues, grillbuffetten en koffietafels. 
 

Brunch

Start uw zondag met een heerlijke brunch bij Feestzalen Vogelzang. Ga met uw familie en vrienden een aperitiefje drinken en geniet daarna van vier smakelijke buffetten, alles à volonté. Het ontbijtbuffet staat u op te wachten vanaf 10u30 met versgebakken spek en eitjes, een lekker broodje, charcuterie, heerlijke koffie... Aaneensluitend wordt dan overgegaan op het hoofdgerechtenbuffet, wat op zijn beurt dan weer wordt gevolgd door het heerlijke dessertenbuffet. Meer heerlijk eten dan u opkrijgt dus! 
 

Dinner & Dance

De Dinner & Dance-avonden bij Feestzalen staan garant voor lekker dineren en veel ambiance. Geniet van een overheerlijk vijf-gangenmenu en leef u achteraf uit op de dansvloer. Uw avond begint met een ontvangst aperitief met een hapje, daarna volgt het voorgerecht, geserveerd volgens seizoen, met vervolgens een smakelijk warm buffet van vlees en vis. Later op de avond volgt een buffet van zoete heerlijkheden en afsluiten doet u met een koffie en het middernachtbuffet. Bekijk hun diensten ook via de website https://www.feestzalenvogelzang.be.

Ligging en routebeschrijving

Prijzen Eindejaarsactie Handelsgids

Prijzen Eindejaarsactie Handelsgids

Nieuws & Promoties

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Logo Vriendelijkste Handelaar Handelsgids
Vriendelijkste Handelaar
Wil je Feestzalen Vogelzang een score of review geven voor de verkiezing?
Klik en word beloond

Reviews

Fijne Feestdagen!... 10 Review door: Marie-jeanne
Blijven verderdoen het zal wel t... 8,8 Review door: William
Neen... 8,1 Review door: Omer
good... 6,9 Review door: Bart
Vakmanschap is meesterschap... 10 Review door: Rene
heel leuke en fijne oudejaarsavo... 10 Review door: HENRIETTE
heel goede zaak voor een fijn fa... 10 Review door: HENRIETTE