Openingsuren

Maandag 05/06 Na afspraak
Dinsdag 06/06 Na afspraak
Woensdag 07/06 Na afspraak
Donderdag 08/06 Na afspraak
Vrijdag 09/06 Na afspraak
Zaterdag 03/06 Na afspraak
Zondag 04/06 Na afspraak

Info

Herbots Theo is dé webdesigner, fotograaf en lifecoach die je zoekt

Wil je een eigen website die makkelijk te gebruiken is en alle informatie netjes weergeeft, klop dan aan bij Herbots Theo in Tienen. Theo is een tovenaar op het gebied van webdesign en helpt je graag verder als webmaster. Ook kan je hem contacteren wanneer je herinnering wilt vastleggen op het digitale doek. Als professioneel fotograaf maakt Herbots Theo de mooiste foto's van jou, de natuur en nog zoveel meer. Hij weet ook nog eens alles over gezondheid en geeft je met alle plezier advies. 
 

Hulp met eigen website

Ben je een beginnende ondernemer of ben je op zoek naar een persoon die een professionele website kan ontwerpen, boordevol informatie die duidelijk en overzichtelijk is, Herbots Theo is dé geschikt webdesigner voor deze klus. Samen met hem overloop je wat je bedrijf inhoudt en wat er voornamelijk moet getoond worden en daarmee gaat Theo aan de slag. In een mum van tijd maakt hij een betaalbare website die voor iedereen toegankelijk is. 
 

Opleiding fotografie

Wanneer je gepassioneerd bent door foto's en fotografie, kan jij je nu verdiepen met de fotografie cursussen van Herbots Theo. Hij geeft namelijk fotografie opleidingen waarbij jij je kennis nog meer zult kunnen verbeteren en kunt omzetten in de praktijk. Theo helpt zowel beroepsfotografen als hobby-fotografen om bij te staan in de carrière die ze voor ogen hebben. Neem gerust contact op met Herbots Theo voor een opleiding fotografie. 
 

Gezondheidsadvies en gezonde recepten

Herbots Theo is een erkende gezondheidsconsulent en helpt je met plezier op weg naar een optimale gezondheid. Valt het je op dat je al een hele tijd te kampen hebt met klachten i.v.m. je gezondheid, maak dan snel een afspraak bij Herbots Theo. Samen wordt er gezocht hoe jij je beter kunt voelen. Dit kan al beginnen met gezonde voeding. Gezonde recepten hoeven zeker niet saai te zijn, Theo neemt je mee op een culinaire trip en neemt je mee naar recepten die niet alleen gezond, maar ook lekker zijn! 
 

Tuinieren

Is tuinieren jouw ding en wil jij jezelf daar meer op toeleggen, begin dan met Herbots Theo te contacteren. Hij begeleidt jou in de groene wereld van tuinieren en hoe je dit het beste aanpakt. Hij is een echte weetjesman en als lifecoach kan Theo je helpen om opnieuw de juiste richting in het leven te vinden. 
 

Fitness video's en blogs

Omdat Herbots Theo heel veel inzit met je gezondheid, deelt hij fitness video's om in combinatie met gezonde voeding, een nieuwe weg in te slaan in je leven. Ook wanneer je problemen hebt, waar je moeilijk over kunt praten, is Herbots Theo er om je te steunen. Dankzij zijn blogs over zijn levensverhalen, wilt hij laten merken dat je nooit moet opgeven in het leven. Heb je nood aan positiviteit, bezoek de website van Herbots Theo: Welkomstwoord Theo-Herbots (Den Theo) ZEKER BEZOEKEN ✅💞 - Internationaal Digitaal Magazine Theo-Herbots (groetenuittienen.blog)en contacteer hem gerust via deze website, Whatsapp en schrijf je zeker en vast in op zijn nieuwsbrief! 

Gezonde Biovoeding, Sportvoeding, Gewichtbeheersing, Reizen en veel meer

log in via de link hier beneden
Welkomstwoord Theo-Herbots (Den Theo) ZEKER BEZOEKEN ✅💞 - Internationaal Digitaal Magazine Theo-Herbots (groetenuittienen.blog)

Reviews door klanten van Herbots Theo

9,1 Beatrix op 2020-12-18 om 18:01:43
Dank je voor de goede raad en service, Gods rijke zegen en vrede,geluk en al wat je wenst en overeen komt met Gods wil
8 Beatrix op 2019-10-17 om 14:24:32
volhouden
9 Beatrix op 2018-12-06 om 10:12:57
Hij staat altijd klaar om andere te helpen. Heeft veel geduld en kan ook veel.

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Logo Vriendelijkste Handelaar Handelsgids
Vriendelijkste Handelaar
Wil je Herbots Theo een score of review geven voor de verkiezing?
Klik en word beloond