Instituut Prevan

Openingsuren

Maandag 21/06 Na afspraakNa afspraak
Dinsdag 22/06 Na afspraakNa afspraak
Woensdag 23/06 Na afspraakNa afspraak
Donderdag 24/06 Na afspraakNa afspraak
Vrijdag 25/06 Na afspraakNa afspraak
Zaterdag 26/06 Na afspraakNa afspraak
Zondag 27/06 Na afspraakNa afspraak

Info

Uw voeten zijn onmisbaar in het dagelijkse leven: ze hebben u al kilometers ver en urenlang gedragen. Het is dus hoog tijd dat u er iets voor terug doet. Voor een kwalitatieve voetverzorging door experts met ervaring kan u terecht bij Instituut Prevan. 
 

Schoonheid

Instituut Prevan garandeert een heerlijke verwenning van uw voeten. De behandeling gebeurt steeds door experts in het vak en zal u zich merkbaar beter doen voelen. Buiten de uitgebreide pedicure worden nog schoonheidsdiensten aangeboden, waaronder bijvoorbeeld de zonnebank. 
 

Gezondheid

De behandeling van Prevan dient niet enkel het genot van de klant, ook gezondheid wordt hier hoog in het vaandel gedragen. Dit uit zich in de behandeling van kleine kwaaltjes zoals voetschimmel, ingegroeide nagels en hardnekkige likdoorns, tot de behandeling van diabetespatiënten. Uiteraard is voorkomen in alle gevallen beter dan genezen, dus het is sterk aan te raden uw voeten de zorg te geven die ze verdienen, en ze te laten nakijken door de kenners van Instituut Prevan. Indien sporen zouden worden gevonden van een ernstige medische aandoening, zal u steeds worden doorverwezen naar een specialist. 
 

Als u zich bevindt in Tienen en omstreken en uw voeten de behandeling wilt gunnen die ze verdienen, spring dan eens binnen bij Instituut Prevan in de Delportestraat. 

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief