Look Unique

Openingsuren

Maandag 13/07 09:00 - 18:00
Dinsdag 14/07 09:00 - 18:00
Woensdag 08/07 GeslotenGesloten
Donderdag 09/07 09:00 - 18:00
Vrijdag 10/07 09:00 - 18:00
Zaterdag 11/07 09:00 - 12:00
Zondag 12/07 GeslotenGesloten

Foto’s

Info

Look Unique, het instituut te Tienen, biedt u tientallen jaren ervaring in huidverbetering, medische pedicure, nagelverzorging, definitieve ontharing en permanente make-up.
 

Gelaatsbehandeling

Look Unique heeft voor elk uniek individu de geschikte gelaatsbehandeling..
Zo biedt het schoonheidsinstituut een uitgebreide behandeling die de optimale hydratie van de huid herstelt. De huid wordt voller van binnenuit en herwint soepelheid en zachtheid. Uw teint is stralend en de beauty index is langdurig gecorrigeerd. De behandeling is ideaal voor droge, zeer gevoelige huiden.
Wenst u een specifieke oogbehandeling, zoals anti-wallen, anti-kringen en anti-rimpel verzorging voor een onmiddellijk verjongende blik? Dankzij een combinatie met een manuele techniek, toestel en cosmetische producten maakt Look Unique elke oogbehandeling mogelijk.
U kan eveneens kiezen voor een standaard gelaatsbehandeling waarbij onzuiverheden verwijderd worden, met daarna een mini massage gevolgd door een masker afgestemd op de huidconditie.  De behandeling wordt afgerond met een aangepaste dagcrème
 

Lichaamsbehandelingen

Voelt u dat uw lichaam baat zou hebben bij een massage? Look Unique verwent u met een ontspannende lichaamsmassage, of een nek, rug en schoudermassage. Ook voor een hot-stone massage, een zuiverende pakking, voetmassage, lichaamspeeling en peeling van de rug kan u in het salon te Tienen terecht.
 

Permanente make-up

In de aanwezigheid van een specialist kan u voorzien worden van permanente make-up aan de ogen, in de vorm van eye-liner zowel onderaan als bovenaan. Ook uw wenkbrauwen kunnen gedaan worden, net als het aanbrengen van lipcontour.

 

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Reviews

Ik ben zeer tevreden over de zor... 9 Review door: Georges
Zeer vriendelijk ,doe zo verder.... 9,1 Review door: Leonia
een vriendelijke topmadam, doe z... 9,6 Review door: Donni Fabienne
Doe zo verder,hopelijk nog vele... 9,6 Review door: Mady
Super vriendelijk personeel, en... 10 Review door: Kathy
Doe zo voort... 9,8 Review door: Helena
dank voor de servicde... 7,4 Review door: Marie