Thuisverpleging Joke Smets en Hilde Schotsmans

Openingsuren

Maandag 10/10 Na afspraakNa afspraak
Dinsdag 11/10 Na afspraakNa afspraak
Woensdag 05/10 Na afspraakNa afspraak
Donderdag 06/10 Na afspraakNa afspraak
Vrijdag 07/10 Na afspraakNa afspraak
Zaterdag 08/10 GeslotenGesloten
Zondag 09/10 GeslotenGesloten

Foto’s

Info

Woont u in de regio van Tienen, Houtem, Glabbeek en omgeving en bent u op zoek naar thuisverpleging? Joke Smets en Hilde Schotsmans zijn beide gediplomeerde verpleegkundigen met jaren ervaring in de thuisverpleging die steeds voor u klaar staan.

De verpleegkundigen zijn gespecialiseerd in wondzorg, maar u kan er ook altijd terecht voor uw dagelijks toilet, het aanbrengen van verbanden en steunkousen en ook voor stomazorg. Diabetes patiënten kunnen bij Thuisverpleging Joke en Hilde terecht voor dagelijkse glucosemeting en insuline injecties.
 

Thuisverpleging met brede waaier aan diensten

De verpleegkundigen uit Tienen staan in voor het toedienen van alle hygiënische zorgen. Van toilet, tot lavabo, alsook het helpen met aan- en uitkleden.
Ook het toedienen van wondzorgen, zoals operatiewonden, doorligwonden en brandwonden nemen zij tot hun rekening.
Zoekt u iemand die bij u uzelf of een familielid dagelijks inspuitingen komt toedienen? Thuisverpleging Joke Smets en Hilde Schotsmans komt graag langs aan huis voor subcutane inspuitingen zoals insuline, bloedverdunners en intramusculaire inspuitingen.
De verpleegkundigen bieden algemene begeleiding bij diabetes, zo komt er graag iemand langs aan huis voor het bepalen van glycemiewaarden en het toedienen van insuline.
Hebt u behoefte aan thuisverpleging om andere redenen? Contacteer Thuisverpleging Joke Smets en Hilde Schotsmans en ontdek wat zij voor u kunnen betekenen.

 

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Logo Vriendelijkste Handelaar Handelsgids
Vriendelijkste Handelaar
Wil je Thuisverpleging Joke Smets en Hilde Schotsmans een score of review geven voor de verkiezing?
Klik en word beloond