Proesmans Bob - Gryffroy Mieke

Spreekuren

Maandag 06/04 Na afspraak
Dinsdag 07/04 Na afspraak
Woensdag 08/04 Na afspraak
Donderdag 09/04 Na afspraak
Vrijdag 03/04 Na afspraak
Zaterdag 04/04 Na afspraak
Zondag 05/04 Gesloten

Foto’s

Info

Dierenartsen Proesmans Bob - Gryffroy Mieke uit Tongeren staan in voor de behandeling van honden, katten en kleine pelsdieren zoals een konijn, cavia, fret, chinchilla, hamster en ook vissen.

De dierenartsen helpen uw huisdier op een diervriendelijke en wetenschappelijk verantwoorde manier. Proesmans Bob - Gryffroy Mieke biedt u geavanceerde diergeneeskunde aan die permanent wordt aangepast aan de meest recente ontwikkelingen.
 

Dierenarts Tongeren

Dierenartsen Proesmans Bob - Gryffroy Mieke ontvangen uw huisdier graag in de praktijk te Tongeren voor een raadpleging die start met een gesprek. Vervolgens wordt uw huisdier onderzocht en stellen de dierenartsen een diagnose en wordt er overgegaan tot een behandeling. Als de zaken meer complex zijn, kunnen onmiddelijk bijkomende onderzoeken uitgevoerd worden. Zo beschikt de dierenartsenpraktijk over middelen om een bloedanalyse uit te voeren, waarvan de volledige gedetailleerde uitslag binnen 10 minuten heeft. Ook digitale radiografie en echografie is mogelijk indien uw huisdier hier baat bij heeft. Verder kunnen ook stalen genomen worden bij een gezwel, een huidletsel, of kan een uitstrijkje genomen worden. Ondertussen hebben ze toegelegd op TCI (transcervicaal inseminatie).

Moet uw huisdier een operatie ondergaan? Dan staat veiligheid centraal. Uw huisdier wordt tijdens de operatie doormiddel van een monitor gecontroleerd op alle belangrijke lichaamsfuncties zoals ademhaling en zuurstofgehalte, hartfunctie en bloeddruk. Zo waken de dierenartsen erover dat uw huisdier goed en wel uit de operatie komt en vervolgens helemaal kan herstellen.
 

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief