Vliers & Co bv

Openingsuren

Maandag 12/04 GeslotenGesloten
Dinsdag 13/04 10:00 - 18:00
Woensdag 14/04 10:00 - 18:00
Donderdag 15/04 10:00 - 18:00
Vrijdag 16/04 10:00 - 18:00
Zaterdag 10/04 13:00 - 18:00
Zondag 11/04 GeslotenGesloten

Foto’s

Info

Scootershop Vliers & Co is de enige scootershop in en rond Tongeren. Hier kan u terecht voor nieuwe en tweedehands scooters en bromfietsen, alsook onderdelen en accessoires van diverse merken. De scootershop is gespecialiseerd in het uitvoeren van kwalitatief onderhoud en reparaties van scooters en bromfietsen. Tevens verzorgen de specialisten het onderhoud van tuingereedschap met benzinemotor zoals grasmaaiers, bladzuigers- en blazers, kettingzagen, generators, bosmaaiers en meer. Scootershop Vliers & Co hanteert en verkoop ook KEYANG gereedschap en werkmateriaal van professionele kwaliteit.
 

Scooters en bromfietsen

Bent u op zoek naar een nieuwe of tweedehands scooter of bromfiets in de buurt van Tongeren? Ga langs bij Scootershop Vliers & Co en ontdek een ruime keuze aan modellen. De winkel te Tongeren verdeelt SYM scooters en heeft ook een aanbod Turbho scooters met verschillende modellen en stijlen, zoals retro, modern of sportief.
Met de scooters en bromfietsen van NECO in huis, kan Scootershop Vliers & Co u een hip gamma aanbieden met trendy kleurencombinaties en de essentie van Italiaanse stijl.
Ontdek het volledige aanbod bromfietsen en scooters in de winkel te Tongeren.
 

Accessoires scooters en bromfietsen

Bij Scootershop Vliers & Co vindt u eveneens heel wat accessoires van verschillende merken. U kan hier terecht voor scooterkleding, helmen, batterijen, uitlaten, banden, motoronderdelen, cilinderonderdelen, bagagekoffer, pakkingsets, verven en olie.

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief