Openingsuren

De openingsuren kunnen afwijken door:
Maria-Hemelvaart op 15/08
Maandag 15/08 07:30 - 14:30
Dinsdag 16/08 07:30 - 14:30
Woensdag 17/08 07:30 - 14:30
Donderdag 11/08 07:30 - 14:30
Vrijdag 12/08 07:30 - 14:30
Zaterdag 13/08 07:30 - 14:30
Zondag 14/08 Gesloten

Info

Broodgenot

Broodgenot is een lunch- en tearoom gelegen in het hartje van Torhout op een steenworp van de Markt. Het is een erg gezellige stek, waar je kan ontbijten, lunchen, belegd broodje eten of afhalen en je ook kan verwennen met allerhande huisbereide lekkernijen. Hun specialiteit is een ruim assortiment dagverse producten die je ter plaatse kan genieten of meenemen, dit elke dag! Altijd zal u door het team van Broodgenot warm en hartig welkom geheten worden.
 

Ontbijt

Wat is er nog aangenamer dan je dag te laten starten met een heerlijk ontbijt in een gezellig kader? Hiervan kan u elke dag naar hartelust profiteren van 8u tot 11u. Er is keuze uit enkele verschillende ontbijtformules: van een Express-ontbijt tot een luxe-ontbijt met verscheidene supplementen naar keuze. Enkele zaterdagen per jaar wordt er tevens een groot en uitgebreid ontbijtbuffet georganiseerd.
 

Lunch

Voor de zoetebekken is er dagelijks een ruime keuze en volle toonbank van ovenvers gebak, & patisserie, verse pannekoeken en wafels, huisbereide ijscoupes en zoveel meer. Hierbij kan u uiteraard ook genieten met een heerlijke kop heerlijke koffie, thee of verse chocomelk!
 

Tearoom

Bij Broodgenot kan u verder elke dag genieten van heerlijke broodjes allerhande en lunchgerechtjes: verse soepen, pasta, verse, hamburgers, croques en een uitgebreide kaart van allerlei soorten broodjes, zoals de klassiek belegde broodjes, warme broodjes, panini’s en pizza.
 

Take Away

Ook wil Broodgenot tot uw dienst staan als het wat sneller moet gaan. Zo zij er verschillende Take-Away snacks zoals belegde broodjes, panini’s, verse slaatjes, pizza, gebak en zoveel meer...

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Logo Vriendelijkste Handelaar Handelsgids
Vriendelijkste Handelaar
Wil je Broodgenot een score of review geven voor de verkiezing?
Klik en word beloond

Reviews

Goed bezig... 8,2 Review door: Jelle
Zeer vriendelijk!... 8,1 Review door: Margot
Beste tearoom van torhout, knap... 10 Review door: Brigitte