Openingsuren

Maandag 17/05 13:00 - 18:30
Dinsdag 18/05 09:00 - 18:30
Woensdag 19/05 09:00 - 18:30
Donderdag 20/05 09:00 - 18:30
Vrijdag 21/05 09:00 - 18:30
Zaterdag 15/05 09:00 - 18:00
Zondag 16/05 09:00 - 12:00

Info

De truffels van Chocolaterie Denolf-Bossuyt te Torhout zijn in de streek gekend voor hun ongelooflijke smaak die bereikt wordt door het gebruik van echte boter. De chocolaterie biedt een ruim assortiment pralines in verschillende vormen en smaken. Daarnaast is er ook mogelijkheid tot aankoop van lactosevrije en suikervrije pralines. In de Paas- en Sinterklaasperiode worden hier heerlijke chocoladefiguren vervaardigd. Deze zijn ook in suikervrije of lactosevrije versie verkrijgbaar.
Tijdens de corona leveren we gratis aan huis in een straal van 10 km.
U kunt dit doen per mail of met de telefoon en daarna bevestigen per mail.

 

Pralines

Chocolaterie Denolf-Bossuyt heeft steeds een assortiment van minimaal 30 soorten pralines ter beschikking, waarvan een groot deel vervaardigd wordt met fairtrade chocolade. De chocolaterie maakt zoveel mogelijk gebruik van streekgebonden producten en grondstoffen die de kortste weg afleggen. Het gebruik van enkel en alleen echte boter en zo natuurlijk mogelijke smaakstoffen zorgt voor de heerlijke smaak van deze huisgemaakte pralines.
 

Lactosevrije chocolade

Houdt u van zeevruchten maar bent u allergisch aan lactose? Chocolaterie Denolf-Bossuyt te Torhout bezorgt u een lekker en lactosevrij vervangproduct. De winkel kan u zeevruchten in de rond pasen ook paaseitjes aanbieden. Tijdens de Paas- en Sinterklaasperiode biedt de chocolaterie ook lactosevrije figuren aan. 
 

Suikervrije pralines 

Hier stopt het aanbod unieke pralines echter niet. heeft u suikerziekte, andere gezondheidsproblemen of wenst u gewoon op uw suikergehalte te letten? Vindt dan bij Chocolaterie Denolf-Bossuyt uw unieke suikervrije pralines! Deze unieke suikervrije chocolade wordt gebaseerd op zoetstof Maltiol. Tijdens feestperiodes zoals Pasen en Sinterklaas kan u uiteraard ook rekenen op suikervrije chocoladefiguren. 

Voor meer info kan u steeds terecht op www.chocolateriedenolf.be, maar het best van al kan u gewoon eens binnenspringen om zelf te genieten van al het heerlijks dat Chocolaterie Denolf-Bossuyt u te bieden heeft! 

 

Ligging en routebeschrijving

Quicklinks

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Reviews

Nee... 8,5 Review door:
heerlijke chocolade... 9,5 Review door: Peter
Goed bezig, doe zo verder... 8,2 Review door: Adam
Doe zo voort... 8,1 Review door: Mohamed
We vinden jullie werkjes heel mo... 9,5 Review door: Francine
Geen opmerkingen, altijd welgeko... 9,5 Review door: Koen