Openingsuren

Maandag 23/05 13:00 - 18:30
Dinsdag 24/05 09:00 - 18:30
Woensdag 18/05 09:00 - 18:30
Donderdag 19/05 09:00 - 18:30
Vrijdag 20/05 09:00 - 18:30
Zaterdag 21/05 09:00 - 18:00
Zondag 22/05 09:00 - 12:00

Info

Chocolaterie Denolf-Bossuyt is een gewaardeerde chocolatier van Torhout en omstreken

De truffels van Chocolaterie Denolf-Bossuyt te Torhout zijn in de streek gekend voor hun ongelooflijke smaak die bereikt wordt door het gebruik van echte boter. De chocolaterie biedt een ruim assortiment pralines in verschillende vormen en smaken. Daarnaast is er ook mogelijkheid tot aankoop van lactosevrije en suikervrije pralines. In de Paas- en Sinterklaasperiode worden hier heerlijke chocoladefiguren vervaardigd. Deze zijn ook in suikervrije of lactosevrije versie verkrijgbaar.
 

Pralines

Chocolaterie Denolf-Bossuyt heeft steeds een assortiment van minimaal 30 soorten pralines ter beschikking, waarvan een groot deel vervaardigd wordt met fairtrade chocolade. De chocolaterie maakt zoveel mogelijk gebruik van streekgebonden producten en grondstoffen die de kortste weg afleggen. Het gebruik van enkel en alleen echte boter en zo natuurlijk mogelijke smaakstoffen zorgt voor de heerlijke smaak van deze huisgemaakte pralines.
 

Lactosevrije chocolade

Houdt u van zeevruchten maar bent u allergisch aan lactose? Chocolaterie Denolf-Bossuyt te Torhout bezorgt u een lekker en lactosevrij vervangproduct. De winkel kan u zeevruchten in de rond pasen ook paaseitjes aanbieden. Tijdens de Paas- en Sinterklaasperiode biedt de chocolaterie ook lactosevrije figuren aan. 
 

Suikervrije pralines 

Hier stopt het aanbod unieke pralines echter niet. heeft u suikerziekte, andere gezondheidsproblemen of wenst u gewoon op uw suikergehalte te letten? Vindt dan bij Chocolaterie Denolf-Bossuyt uw unieke suikervrije pralines! Deze unieke suikervrije chocolade wordt gebaseerd op zoetstof Maltiol. Tijdens feestperiodes zoals Pasen en Sinterklaas kan u uiteraard ook rekenen op suikervrije chocoladefiguren. 

Voor meer info kan u steeds terecht op www.chocolateriedenolf.be, maar het best van al kan u gewoon eens binnenspringen om zelf te genieten van al het heerlijks dat Chocolaterie Denolf-Bossuyt u te bieden heeft! 
 

Tijdens de corona leveren ze gratis aan huis in een straal van 10 km. U kunt dit doen per mail of met de telefoon en daarna bevestigen per mail.

Ligging en routebeschrijving

Nieuws & Promoties

VH Laureaat Torhout

Iedereen bedankt voor de mooie reviews. Dankzij jullie hebben wij 9,05 punten gekregen en zijn we daardoor Laureaat met de actie van Vriendelijkste Handelaar. Dikke merci!

Open website Open bijlage

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Logo Vriendelijkste Handelaar Handelsgids
Vriendelijkste Handelaar
Wil je Chocolaterie Denolf-Bossuyt een score of review geven voor de verkiezing?
Klik en word beloond

Reviews

Eerlijke lekkere chocolade en ee... 9,6 Review door: Hilde
Vlotte en vriendelijke bediening... 9 Review door: Stefanie
SUPERLEKKERE CHOCOLADE, SUPERVRI... 10 Review door: Xavier
We werden vriendelijk bediend en... 8,5 Review door: Katlijn
Alles ok.... 10 Review door: Koen
Vriendelijke bediening en verzo... 9,3 Review door: Tania