Openingsuren

Maandag 13/12 Na afspraakNa afspraak
Dinsdag 14/12 Na afspraakNa afspraak
Woensdag 15/12 Na afspraakNa afspraak
Donderdag 09/12 Na afspraakNa afspraak
Vrijdag 10/12 Na afspraakNa afspraak
Zaterdag 11/12 Na afspraakNa afspraak
Zondag 12/12 Na afspraakNa afspraak

Info

 Made In Steel

Sommige mensen nemen genoegen met het assortiment van meubel- en decoratiewinkels in massaproductie, maar anderen willen wel eens wat meer kwaliteit en vakmanschap dan een standaard kast, tafel, barkruk of verlichtingselement waarvan er dertien in een dozijn zijn.
Behoort u tot die laatste groep? Dan is  Made In Steel in Torhout de vakman bij uitstek om u bij te staan met al uw design- en ontwerpwensen om zo samen uw ideale meubelstuk te creeren dat vast en zeker in het oog zal springen.
 

Handgemaakt

Elk meubelstuk dat het atelier van Toros verlaat, is vakkundig in elkaar gestoken door een professionele meubelmaker. 
 
U kunt voor een bredere inkijk of inspiratie de verschillende designmogelijkheden raadplegen op www.madeinsteel.be . Andere opties of verlangens, of variaties op wat er in het portfolio te zien is, zijn zeker ook mogelijk. U kan hen steeds contacteren via bovenstaande contactgegevens.
 

Oerdegelijke kwaliteit

 Bij made in steel word enkel gewerkt met onderdelen en grondstoffen van de hoogst mogelijke kwaliteit. Qua materiaal zijn er tal van mogelijkheden beschikbaar, uw toekomstige meubels kunnen zowel in hout als in metaal geconstrueerd worden. Met keuze uit diverse houtsoorten en metaalsoorten vind u ongetwijfeld iets dat bij de look van uw ruimte past.
 
U bent volledig vrij in het kiezen van uw ontwerp, van de kleur van uw nieuw meubelstuk tot het materiaal voor de bekleding.  De mogelijkheden zijn quasi oneindig en volledig aan uw wens aanpasbaar!

Wenst u enkel het metalen gedeelte te laten maken en de rest zelf te bewerken? Ook dat is mogelijk!
 
Uw interieur, uw wens, uw ontwerp:
You think it, Toros can build it!
 
 

Ligging en routebeschrijving

Quicklinks

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Vriendelijkste Handelaar
Wil je deze handelaar een quotering geven voor de verkiezing?
Of een review?
Dat kan! En je wordt beloond! Schrijf je nu in op de nieuwsbrieven (hieronder) en dan sturen we je een link en logincode om dit te doen!
Als beloning ontvang je een unieke code voor de GROTE EINDEJAARSACTIE begin december https://www.handelsgids.be/eindejaarsactie/