Openingsuren

Maandag 28/06 Na afspraakNa afspraak
Dinsdag 29/06 Na afspraakNa afspraak
Woensdag 23/06 Na afspraakNa afspraak
Donderdag 24/06 Na afspraakNa afspraak
Vrijdag 25/06 Na afspraakNa afspraak
Zaterdag 26/06 Na afspraakNa afspraak
Zondag 27/06 GeslotenGesloten

Foto’s

Info

Tuinen Vancoillie

Bij Tuinen Vancoillie te Torhout kunt u terecht voor de totale aanleg van uw tuin en voor alle onderhoudswerken. Tuinen Vancollie plaatst ook afsluitingen, terrassen en opritten. Ook leggen zij vijvers en grasmatten aan. Voor een goede prijs en een uitstekende kwaliteit moet u bij de tuinspecialist in Torhout zijn.
 

Tuinadvies

Tuinen Vancollie bezorgt u graag een mooie, afgewerkte tuin naar uw budget. Allereerst krijgt u tuinadvies op maat van de specialist te Torhout. Zo bekomt u een ontwerp naar uw wens en kan er overgegaan worden tot de aanleg van uw volledige droomtuin.
 

Tuinaanleg

Tuinen Vancoillie zorgt voor al het groen in uw tuin, van afgewerkte hagen tot beplanting, tot het leggen van grasmatten. Maar daar stopt het niet. De specialist uit Torhout legt ook vijvers aan en plaatst afsluitingen, terrassen en opritten. Verder kan u op de tuinaannemer rekenen om uw tuin te voorzien van decoratie en velrichting. Wenst u een volledig tuinhuis op maat? Zelfs daarvoor kan u op de tuinspecialist uit Torhout beroep doen.
 

Tuinonderhoud

Eens uw tuin is aangelegd, kan u blijvend beroep doen op Vancoillie voor het onderhoud van uw tuin. Van het scheren van hagen tot het snoeien van bomen, de specialist uit Torhout staat voor u klaar.

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief