Wij zijn doorlopend geopend en enkel op 24, 25, 31 december en 1 januari zijn wij gesloten.

Brasserie Miel Van Kest bv

Openingsuren

Maandag 27/05 GeslotenGesloten
Dinsdag 28/05 GeslotenGesloten
Woensdag 29/05 11:30 - ...... - 17:00
Donderdag 30/05 11:30 - ...... - 17:00
Vrijdag 31/05 11:30 - ...... - 17:00
Zaterdag 25/05 11:30 - ...... - ...
Zondag 26/05 11:30 - ...... - ...

Foto’s

Info

Genot van de hedendaagse keuken vind je bij Brasserie Miel Van Kest 

Brasserie Miel Van Kest in Tremelo laat je genieten van de hedendaagse gerechten in een authentiek kader. Doordat zij enkel en alleen met verse producten werken kan je naast de vaste menukaart van Geert er ook terecht voor de verrukkelijke seizoenssuggesties. 
 

Uitgebreide menu

Bij Brasserie Miel Van Kest kan je terecht voor zowel een gezellige, snelle lunch als voor een uitgebreide suggestiekaart. Je kan er gezellig een pintje bier of een ander aperitiefje bestellen, uitgebreid dineren en je hebt de mogelijkheid om af te sluiten met een degustief. 
 

Brasserie met terras

Tijdens de zomerperiode kan je bij Brasserie Miel Van Kest genieten van een gezellig terrasje. Zij beschikken over een terras vooraan de zaak maar ook achteraan en dit met een speeltuig voor de kinderen. 
 

Feestzaal

Verder kan je bij Brasserie Miel Van Kest terecht voor een leuke familieparty, personeelsfeesten, communiefeesten of om een rustige vergadering in te plannen met eten en drinken. Ze beschikken over een feestzaal waar tot 60 personen welkom zijn voor een gezellige samenkomst. 
 

Heerlijke suggesties

Ga de sfeer opsnuiven bij Brasserie Miel Van Kest en geniet met volle teugen van een culinaire belevenis die je enkel zal vinden bij Geert in Tremelo. Kan je niet wachten om te beginnen watertanden met de heerlijke gerechten, dan kan je alvast surfen naar de website https://www.mielvankest.be. Via deze link kan je ook makkelijk je reservatie maken voor een etentje. Uiteraard zijn ze daarnaast steeds telefonisch of via mail bereikbaar. 

Ligging en routebeschrijving