cv Geert Verschueren

Openingsuren

Maandag 26/10 Na afspraak
Dinsdag 27/10 Na afspraak
Woensdag 21/10 Na afspraak
Donderdag 22/10 Na afspraak
Vrijdag 23/10 Na afspraak
Zaterdag 24/10 Na afspraak
Zondag 25/10 Na afspraak

Foto’s

Info

Geert Verschueren

Centrale verwarming plaatsen en onderhouden kan u laten doen door de lokale vakman Geert Verschueren. Hij heeft reeds 20 jaar ervaring in het vak van verwarmingen en andere technieken.
 

Centrale verwarming

Een verwarming is zeer belangrijk om te kunnen genieten van alle comfort in uw woning. Laat deze dan bij het bouwen of verbouwen plaatsen of vervangen zodat u kan genieten van een goed werkende verwarming. U heeft hier verschillende modellen in, twijfelt u welke het best zou zijn voor uw woning om niet te veel energie te verliezen? Praat dan met uw vakman zodat hij u goed kan adviseren en deze daarna ook met precisie kan plaatsen.
 

Specifieke verwarmingstoestellen

Bij cv Geert Verschueren zit u ook goed voor de modernere verwarmingstechnieken. Hij legt vloerverwarming aan in de kamers die u wenst. Daarnaast keurt hij graag uw mazout tanken zodat u er weer veilig gebruik van kan maken. Onderhoud en herstellingen van gas installaties en centrale verwarmingen vormen geen probleem voor Geert Verschueren. Bel hem gerust even op zodat hij de schade kan komen opmeten.

Via mail kan u vrijblijvend een gratis prijsofferte opvragen. Zo maakt u de juiste keuze en blijft u binnen een eerlijk budget.

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief