Dakwerken Aaron Casteels

Openingsuren

Maandag 14/06 Na afspraak
Dinsdag 15/06 Na afspraak
Woensdag 16/06 Na afspraak
Donderdag 17/06 Na afspraak
Vrijdag 18/06 Na afspraak
Zaterdag 19/06 Na afspraakNa afspraak
Zondag 13/06 GeslotenGesloten

Info

Dakwerken Aaron Casteels in Rotselaar

Dakwerken Aaron Casteels is een gespecialiseerde firma in dakrenovatie.
De keuze van uw dakpannen verdient uw aandacht. Het gaat immers over het dak boven uw hoofd! Niet alleen het dak is een ethische belangrijke factor, het is bovendien van cruciaal belang voor de bescherming van uw woning tegen onze vaak barre weersomstandigheden.
 

Renovatie en plaatsen van daken

Het maakt niet uit of u nu een dak wilt laten aanleggen of renoveren, of u nu een plat of hellend dak heeft of uit welk materiaal het bestaat: Dakwerken Aaron Casteels zorgt dat de klus geklaard wordt. Deze ondernemer is gespecialiseerd in het renoveren van daken, platte daken en hellende daken, maar legt vooral de nadruk op renovatie en plaatsen van platte daken met resitrix en daktimmerwerk behoren tot de aangeboden diensten. Met zijn jarenlange ervaring en materiaal van enkel de hoogste kwaliteit garandeert Dakwerken Aaron Casteels u steeds weer een geslaagde klus. 
 

Samenwerking met architecten

Dakwerken Aaron Casteels in Rotselaar werkt samen met verschillende architecten in de regio Rotselaar en omstreken. Zowel voor renovaties als nieuwbouw is hij de vaste contactpersoon voor de beste architectenbureaus. 
 

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief