Openingsuren

Maandag 27/05 Na afspraak
Dinsdag 28/05 Na afspraak
Woensdag 29/05 Na afspraak
Donderdag 30/05 Na afspraak
Vrijdag 31/05 Na afspraak
Zaterdag 25/05 Na afspraak
Zondag 26/05 Na afspraak

Info

Klinkerwerken De Wolf- Herreman

Klinkerwerken De Wolf - Herreman te Tremelo, Vlaams-Brabant, is voornamelijk gespecialiseerd in het aanleggen van terrassen en opritten, tuinverlichting op maat en uitvoeren van rioleringswerken. David De Wolf doet ook grond- en funderingswerken, renovatiewerken en alle soorten betonwerken. Daarnaast biedt de tuinspecialist een uitgebreide keuze aan tuinafsluitingen en tuinpoorten.
 

Aanleg terras en oprit

Is uw tuinaanleg pas compleet met een aangelegde oprit en een terras? Bij Klinkerwerken De Wolf-Herreman mag u rekenen op een ervaren bouwteam dat klaar staat om het terras van uw dromen te verwezenlijken. U kan ook kiezen tussen een standaard oprit, of aanleg van een parking voor wanneer u bezoek krijgt.

Ook voor waterdoorlatende of waterpasserende oplossingen kan U bij DWH-Buitenaanleg terecht.
 

Poorten en afsluitingen

Klinkerwerken De Wolf-Herreman biedt een uitgebreide keuze aan tuinafsluitingen om u zo van meer privacy te voorzien. Ook voor tuinpoorten, zowel industriële poorten als sierpoorten, alsook weide-afrasteringen en alle toebehoren kan u bij de tuinspecialist uit Tremelo terecht.
 

Tuinverlichting op maat

Dankzij de duurzame en energiezuinige tuinverlichting van De Wolf-Herreman uit Tremelo geniet u heel het jaar door van uw tuin. Uw terras, uw tuin, alsook uw oprit, gevel of zelfs uw hele pand kunnen oplichten dankzij buitenverlichting op maat. De Wolf-Herreman biedt tuinverlichting dankzij staande lampen, wandlampen, grond- en inbouwspots van het kwaliteitsmerk In-lite, dat honderd procent duurzame en energiezuinige oplossingen biedt. Ontdek het volledige aanbod tuinverlichting en alle voordelen ervan op www.dewolf-herreman.com.

Ligging en routebeschrijving