Openingsuren

De openingsuren kunnen afwijken door:
Hemelvaart op 26/05
Maandag 23/05 Na afspraak
Dinsdag 24/05 Na afspraak
Woensdag 25/05 Na afspraak
Donderdag 26/05 Na afspraak
Vrijdag 20/05 Na afspraak
Zaterdag 21/05 Na afspraak
Zondag 22/05 Na afspraak

Info

Welkom bij Memoria, het crematorium en funerarium voor huisdieren

Bij Memoria in Baal bij Tremelo krijgt jouw huisdier een menswaardig afscheid. Hier maakt men graag tijd voor jou om in overleg te zoeken naar de juiste manier om afscheid te nemen, met respect voor je huisdier. Zaakvoerster Nathalie bespreekt dit met jou bij, dat kan in de zaak van Memoria zelf of bij jouw thuis, zoals je zelf wenst.
Moet je overleden huisdier opgehaald worden bij de dierenarts, bij je thuis of breng je het zelf, alles is mogelijk bij Memoria.

 

Crematie huisdier

Bij Memoria kan de crematie van jouw huisdier zowel gezamenlijk als individueel gebeuren, de keuze is aan jou. Zij zorgen voor de liefdevolle en optimale behandeling van je huisdier waar je beiden recht op hebt.

 

Funerarium huisdieren

In de afzonderlijke wachtruimtes van Memoria kan je in alle rust omgaan met het verlies en verdriet om jouw huisdier. In de afscheidsruimte krijg je alle tijd die je nodig hebt en kan je jouw huisdier een laatste groet brengen. De ruimtes zijn heel huiselijk en warm ingericht om je een zo comfortabel mogelijk afscheid te gunnen. Je huisdier wordt hier in een passende sfeer opgebaard.

 

Aandenken huisdier

Geheel vrijblijvend biedt Memoria jou de gelegenheid een herinnering aan je huisdier te kiezen gaande van juwelen, of urnen enz. Contacteer hen gerust indien je graag nog meer informatie wenst over hun diensten. 

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Logo Vriendelijkste Handelaar Handelsgids
Vriendelijkste Handelaar
Wil je Memoria een score of review geven voor de verkiezing?
Klik en word beloond