Openingsuren

Maandag 04/07 Na afspraak
Dinsdag 05/07 Na afspraak
Woensdag 06/07 Na afspraak
Donderdag 07/07 Na afspraak
Vrijdag 08/07 Na afspraak
Zaterdag 09/07 09:00 - 12:00
Zondag 03/07 Na afspraak

Foto’s

Info

RBN Schrijnwerkerij

Met 30 jaar ervaring is RBN Schrijnwerkerij te Tremelo uw specialist in houtbewerking en interieurinrichting. U kan hier terecht voor zowel nieuwbouw, verbouwingen, als kantoor- en winkelinrichting.

In de showroom in Tremelo vindt u een ruim aanbod aan stoelen en tafels in verschillende stijlen en voor verschillende budgetten.

Ook voor maatwerk zit u goed bij RBN Schrijnwerkerij. De schrijnwerker vervaardigt inbouwkasten, dressings en trappen op maat en in een houtsoort naar keuze.

Zoekt u iemand die parket of een plafond kan plaatsen in uw nieuwbouw- of renovatieproject? Ook dan is het verstandig aan te kloppen bij een specialist zoals RBN Schrijnwerkerij.
 

Inbouwkast en dressing op maat

U heeft te weinig opbergruimte in uw slaapkamer? RBN Schrijnwerkerij biedt de oplossing voor uw ruimtelijk probleem dankzij een inbouwkast op maat. Dit maatwerk is ideaal om uw kledij, schoenen en accessoires handig en overzichtelijk in op te bergen.

Of bent u geïnteresseerd in een dressing op maat? Hier kan u niet enkel kledij en accessoires ordelijk in opbergen, u kan er ook nog eens comfortabel in rondwandelen om snel een gepaste outfit te vinden.

De maatkasten van RBN Schrijnwerkerij kunnen gemaakt worden met schuifdeuren of draaideuren, in verschillende materialen en in verschillende kleuren. Zowel moderne, eigentijdse als klassieke afwerkingen zijn mogelijk.
 

Trap op maat

RBN Schrijnwerkerij uit Tremelo is gespecialiseerd in het vervaardigen van houten trappen op maat in zowel moderne als klassieke stijl. Dankzij het maatwerk van de schrijnwerkerij zal uw trap niet geen louter functioneel item worden, maar zal deze ook een enorme meerwaarde bieden aan de uitstraling van uw interieur.

Hout is een populair materiaal om trappen mee te vervaardigen dankzij de gebruiksvriendelijkheid en de vlotte bewerkbaarheid. Hierdoor kan de trap volledig naar uw wens vervaardigd worden en zal deze perfect aansluiten bij uw interieur.

Heeft u een betonnen trap? RBN Schrijnwerkerij staat eveneens in voor het bekleden van betonnen trappen.
 

Parket

RBN Schrijnwerkerij staat in voor het plaatsen van parket. U kan hier parket verkrijgen in massief hout of samengesteld, met verschillende afwerkingen en in verschillende houtsoorten.
 
U bent welkom in de showroom te Tremelo om inspiratie op te doen, of u kan een afspraak maken voor een gratis offerte. 

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Logo Vriendelijkste Handelaar Handelsgids
Vriendelijkste Handelaar
Wil je Rbn Schrijnwerkerij bv een score of review geven voor de verkiezing?
Klik en word beloond