Rh Lettering

Openingsuren

De openingsuren kunnen afwijken door:
Pinkstermaandag op 01/06
Pinksteren op 31/05
Maandag 01/06 Na afspraak
Dinsdag 02/06 Na afspraak
Woensdag 03/06 Na afspraak
Donderdag 28/05 Na afspraak
Vrijdag 29/05 Na afspraak
Zaterdag 30/05 Na afspraak
Zondag 31/05 Na afspraak

Info

RH-Lettering te Tremelo is uw partner voor beletteringen en reclame en is al meer dan 10 jaar een begrip in heel Vlaams-Brabant. 
 

Wagenbelettering

Voor bedrijven behoort wagenbelettering tot één van de meest efficiënte reclamevormen. Voor particulieren is het dan weer de ideale manier hun wagen meer persoonlijkheid te geven.
Vanaf de eerste schets op de computer tot en met de finale realisatie op het voertuig is RH-Lettering begaan met de belettering van uw wagen, vrachtwagen of speciaal voertuig. Heeft u reeds een eigen design of werkt u samen met een ontwerpbureau? Ook dan kan u hier terecht voor een perfecte realisatie van de gewenste wagenbelettering. 
 

Car wrapping

Wenst u uw wagen een andere kleur te geven, of volledig ingepakt te zien met een digitaal geprinte foto naar keuze? Dan bent u bij RH-Lettering in Tremelo aan het juiste adres. Met wagenbelettering maakt u gegarandeerd indruk, dankzij de car-wrapping zorgt u ervoor dat klanten u nooit meer vergeten. 
 

Reclame

Van wagenbelettering tot gevelreclame, van naamkaartje tot bedrijfskleding: RH-Lettering beheert al uw promotiedrukwerk indien u dat wenst. Het bedrijf is gespecialiseerd in drukwerk en belettering op groot formaat, maar vertalen uw huisstijl ook vloeiend in alle andere reclamedrukwerk zoals naamkaartjes, werfbordjes, magneetstickers, bedrijfskleding, vlaggen en tenten. 

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief