Openingsuren

Maandag 24/01 GeslotenGesloten
Dinsdag 25/01 09:00 - 18:00
Woensdag 26/01 09:00 - 18:00
Donderdag 27/01 09:00 - 18:00
Vrijdag 21/01 09:00 - 18:00
Zaterdag 22/01 09:00 - 18:00
Zondag 23/01 09:00 - 12:00

Info

Voor tuin en dier, biedt Thielemans - Aveve Tuincentrum heel wat winkelplezier! 
 

Evolutie en groei

Sinds de oprichting van Thielemans - Aveve Tuincentrum begin jaren ’50 is de familie Thielemans actief geweest in de toelevering naar land- en tuinbouw. In de loop der jaren is het accent echter verschoven van land- en tuinbouw naar tuin en dier. Dit resulteerde in de huidige structuur van 2300 m² winkelplezier. De huidige oppervlakte herbergt een compleet assortiment waar elke dier- en tuinliefhebber zijn gading kan vinden. Zowel voor tuin als voor dier zijn alle grote merken vertegenwoordigd .Verder zijn ook alle benodigdheden present voor de bloemschikkers onder ons. Bakliefhebbers worden door Thielemans - Aveve Tuincentrum al even stevig verwent door een zeer ruim aanbod van bloemsoorten, deegmixen, desserten ...
 

Een fijne winkelervaring

De seizoensgebonden producten en de belangrijkste thema’s zoals pasen, kerst,… worden op een sfeervolle manier in het winkelgebeuren geïntegreerd. Hierdoor heeft elk seizoen een eigen invloed om sfeer en ambiance in de winkel te brengen. Thielemans - Aveve Tuincentrum hecht namelijk veel belang aan uw winkelervaring! 

Bent u op zoek naar dier en tuinproducten, bakproducten of bloemschikmateriaal? Spring dan gauw eens binnen bij Thielemans - Aveve Tuincentrum in de Monnikstraat 26 te Tremelo! 

Ligging en routebeschrijving

Quicklinks

Shop van Thielemans - Aveve Tuincentrum nv

Winnaars Eindejaarsactie Handelsgids

Winnaars Eindejaarsactie Handelsgids

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Logo Vriendelijkste Handelaar Handelsgids
Vriendelijkste Handelaar
Wil je deze handelaar een quotering geven voor de verkiezing?
Of een review?
Dat kan! En je wordt beloond! Schrijf je nu in op de nieuwsbrieven (hieronder) en dan sturen we je een link en logincode om dit te doen!
Als beloning ontvang je een unieke code voor de GROTE EINDEJAARSACTIE begin december https://www.handelsgids.be/eindejaarsactie/

Reviews

Doe zo voort... 8,1 Review door: Niels
Zeer vriendelijk!... 8,1 Review door: Sam
geweldig... 10 Review door: Remi
Marc Tielemans... 10 Review door: Augustin
De meeste producten zijn goede k... 10 Review door: Nadine