Spreekuren

Maandag 09/08 Na afspraakNa afspraak
Dinsdag 03/08 Na afspraakNa afspraak
Woensdag 04/08 Na afspraakGesloten
Donderdag 05/08 Na afspraakNa afspraak
Vrijdag 06/08 Na afspraakNa afspraak
Zaterdag 07/08 Na afspraakGesloten
Zondag 08/08 GeslotenGesloten

Foto’s

Info

Boek hier uw afspraak


Maak hier online uw afspraak!


Dierenarts Sofie Vandervennet

is gestart in 2003 in Veurne met specialisatie kleine huisdieren: honden, katten, konijnen, fretten, hamsters, cavia's, ratjes, duiven en andere vogelsoorten. Sofie heeft nog een extra drie-jarige specialisten-opleiding "vakdierenarts kleine huisdieren" aan de universiteit in Merelbeke afgerond met grootste onderscheiding. Zij neemt ook regelmatig deel aan binnenlandse en buitenlandse bijscholingen en congressen om op de hoogte te zijn van de laatste nieuwigheden in de diergeneeskunde!
 

Het team

Sinds 2015 is Yaël De Bruyckere onze stralende assistente om jullie te verwelkomen aan de balie. Zij staat altijd klaar voor al jullie vragen of zorgen. Yaël helpt ook mee in het verzorgen en knuffelen van onze lieve patiëntjes. Aangezien we enkel op afspraak werken wegens Corona, kunnen jullie  ook eventueel via mail naar sofie.vandervennet@telenet.be of via sms/telefoon 0494040232 alvast een bestelling laten klaar zetten. Nieuw is ook via de website https://mijndieren.eu/dierenartssofie te bestellen.  Bij aankoop van dierenvoeding bieden wij automatisch een klantenkaart-systeem aan, waarbij u zonder enige moeite voor korting spaart voor een volgende aankoop. Deze korting bedraagt 5%. 

Voor de week-end-dienst vanaf zaterdagmiddag 12 uur kunnen jullie gewoon bellen en we vragen vriendelijk als we niet direct kunnen opnemen van een boodschap na te laten zodanig dat we jullie zo snel mogelijk kunnen beantwoorden. Als er geen bericht nagelaten wordt, beschouwen wij deze oproep als niet-dringend en wordt u niet teruggebeld. Aangezien de telefoon moet vrij blijven voor deze spoed-gevallen, vragen we om niet-dringende vragen of bestellingen uit te stellen tot maandag-morgen 8 uur. Bij SPOED: GEWOON BELLEN naar het vertrouwde nummer 0494/04.02.32! Als we niet beschikbaar zijn, kunnen we u doorsturen naar de wachtdienst van de kust. Hun vaste nummer is 058/65 00 40.
 

Diensten

Aangeboden diensten voor uw lievelingsdier: algemene diergeneeskunde, interne geneeskunde, oogheelkunde, weke delen chirurgie, digitale radiografie, echografie, dermatologie, tandheelkunde, urineonderzoek, bloedonderzoek in huis, microscopie, voedingsadvies, fokbegeleiding en kunstmatige inseminaties, DNA-staalnames enz. NIEUW is de LASER-therapie voor pijnlijke aandoeningen of verwondingen die niet goed genezen.

Operaties en RX /echografie gebeuren op altijd afspraak. Afspraken buiten de consultatie-uren en huisbezoeken zijn geen probleem na telefonische afspraak. Als u op  zaterdagvoormiddag (voor 12 uur) wilt langs komen, gelieve dan ruim op tijd daarvoor ook telefonisch af te spreken.

 

 Nieuw!

Aangezien alles nu op afspraak is, hebben wij een on-line afsprakensysteem opgestart
 

https://mijndieren.eu/dierenartssofie (zie link bovenaan pagina)
Na een simpele registratie kunnen jullie afspraken maken, jullie dieren beheren, bestellingen plaatsen , enz. Neem gerust een kijkje! 

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Reviews

Topdierenarts, vriendelijk en he... 10 Review door: Hilde
Super veearts, heel lief met de... 10 Review door: Hilde
Bewezen diensten... 10 Review door:
Je kan er telefonisch altijd ter... 10 Review door: Melissa