Dierenarts Sofie Vandervennet

Spreekuren

Maandag 07/12 Na afspraakNa afspraak
Dinsdag 08/12 Na afspraakNa afspraak
Woensdag 09/12 Na afspraakNa afspraak
Donderdag 03/12 Na afspraakNa afspraak
Vrijdag 04/12 Na afspraakNa afspraak
Zaterdag 05/12 Na afspraakNa afspraak
Zondag 06/12 GeslotenGesloten

Foto’s

Info

Dierenarts Sofie Vandevennet

is gestart in 2003 in Veurne met specialisatie kleine huisdieren: honden, katten, konijnen, fretten, hamsters, cavia's, ratjes, duiven en andere vogelsoorten. Sofie heeft nog een extra drie-jarige specialisten-opleiding "vakdierenarts kleine huisdieren" aan de universiteit in Merelbeke afgerond met grootste onderscheiding. Zij neemt ook regelmatig deel aan binnenlandse en buitenlandse bijscholingen en congressen om op de hoogte te zijn van de laatste nieuwigheden in de diergeneeskunde!
 

Het team

Sinds 2015 is Yaël De Bruyckere onze stralende assistente om jullie te verwelkomen aan de balie. Zij staat altijd klaar voor al jullie vragen of zorgen, en kan jullie bij afhalen van voeding en dergelijke tijdens de vrije consultaties zonder wachttijd snel en vlot bedienen. Yaël helpt ook mee in het verzorgen en knuffelen van onze lieve patiëntjes. U kan ook eventueel via mail naar sofie.vandervennet@telenet.be of via sms alvast een bestelling laten klaar zetten. Bij aankoop van dierenvoeding bieden wij automatisch een klantenkaart-systeem aan, waarbij u zonder enige moeite voor korting spaart voor een volgende aankoop. Deze korting bedraagt 5%. 

Voor de week-end-dienst vanaf zaterdagmiddag 12 uur kunnen jullie gewoon bellen en we vragen vriendelijk als we niet direct kunnen opnemen van een boodschap na te laten zodanig dat we jullie zo snel mogelijk kunnen beantwoorden. Aangezien de telefoon moet vrij blijven voor deze spoed-gevallen, vragen we om niet-dringende vragen of bestellingen uit te stellen tot maandag-morgen 8 uur. Bij SPOED: GEWOON BELLEN naar het vertrouwde nummer 0494/04.02.32! Als we niet beschikbaar zijn, kunnen we u doorsturen naar de wachtdienst van de kust.
 

Diensten

Aangeboden diensten voor uw lievelingsdier: algemene diergeneeskunde, interne geneeskunde, oogheelkunde, weke delen chirurgie, digitale radiografie, echografie, dermatologie, tandheelkunde, urineonderzoek, bloedonderzoek in huis, microscopie, voedingsadvies, fokbegeleiding en kunstmatige inseminaties, DNA-staalnames enz. NIEUW is de LASER-therapie voor pijnlijke aandoeningen of verwondingen die niet goed genezen.

Operaties en RX /echografie gebeuren op afspraak. Afspraken buiten de consultatie-uren en huisbezoeken zijn geen probleem na telefonische afspraak. Als u op  zaterdagvoormiddag (voor 12 uur) wilt langs komen, gelieve dan ruim op tijd daarvoor ook telefonisch af te spreken.

Ligging en routebeschrijving

Eindejaarsactie

Eindejaarsactie 2020

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Reviews

Topdierenarts, vriendelijk en he... 10 Review door: Hilde
Super veearts, heel lief met de... 10 Review door: Hilde
Bewezen diensten... 10 Review door:
Je kan er telefonisch altijd ter... 10 Review door: Melissa