La Scaligera

Openingsuren

De openingsuren kunnen afwijken door:
Paasmaandag op 22/04
Pasen op 21/04
Maandag 22/04 Na afspraak
Dinsdag 23/04 Na afspraak
Woensdag 24/04 Na afspraak
Donderdag 25/04 14:00 - 18:00
Vrijdag 19/04 14:00 - 18:00
Zaterdag 20/04 10:00 - 12:3014:00 - 18:00
Zondag 21/04 Gesloten

Foto’s

Info

De groeiende aandacht voor kwaliteitswijnen uit de hele wereld opent de weg voor pareltjes uit Italië, die u in overvloed aantreft in de wijnhandel in Veurne. Aan de oorsprong van La Scaligera ligt de passie voor Italië en de vele topproducten die een uitdrukking zijn van de zwierige Italiaanse flair en levensstijl.
 

Italiaanse kwaliteitswijnen

Met de wijnen van La Scaligera haalt u een stukje delicieus Italië in huis. La Scaligera wil, uit elke regio van Italië, streek typische wijnen presenteren, die garant staan voor kwaliteit, traditie en authenticiteit. Zorgvuldig gekozen kwaliteitswijnen uit de bekende regio's zoals Toscane, Piemonte, Veneto, Puglia en Sicilië worden rechtstreeks vanuit de wijnhuizen ingevoerd.
Het alcoholische aanbod van de groothandel in wijnen bestaat uit Limoncello, Piemonte, Prosecco, rode wijnen, witte wijnen en veel meer.
 

Italiaanse specialiteiten

Ook andere Italiaanse specialiteiten zijn verkrijgbaar bij La Scaligera. Zo kan u hier terecht voor verse pasta's, authentieke sauzen, lekkere olijfolie en zoveel meer typische Italiaanse producten.
 

Een geschikt geschenk

Wenst u iemand te verrassen met een cadeau? Met een fles wijn zit u altijd goed. De vakmensen van La Scaligera in Veurne helpen u bij het zorgvuldig uitkiezen van de geschikte wijn voor elke smaak en gelegenheid. Dankzij hun expertise bent u verzekerd van een geslaagd geschenk. Naast een fles wijn, kan u ook een degustatie cadeau doen, of boeken in groep. Zo leert u zelf het beste van de Italiaanse wijnen kennen op slechts één dag.

Ligging en routebeschrijving