Openingsuren

Maandag 21/06 Na afspraakNa afspraak
Dinsdag 22/06 Na afspraakNa afspraak
Woensdag 16/06 Na afspraakNa afspraak
Donderdag 17/06 Na afspraakNa afspraak
Vrijdag 18/06 Na afspraakNa afspraak
Zaterdag 19/06 Na afspraakNa afspraak
Zondag 20/06 Na afspraakNa afspraak

Info

Voor alle tuinwerken van de hoogste kwaliteit moet u bij Westhoekplant zijn!
 

Tuinonderhoud, snoeiwerken, zaaien van gazons …

De groene vingers van de professionele tuiniers van Westhoekplant tintelen al om aan de slag te kunnen gaan in uw tuin! Deze klussen gaan van kleine ondernemingen zoals het zaaien van uw gazon of het snoeien van uw haag tot grotere klussen zoals het snoeien en zelfs vellen van bomen. Verder zijn er nog heel wat andere onderhouds- en aanlegklussen die ze met veel plezier zullen uitvoeren in uw tuin, waaronder het leggen van kiezels of borrelstenen, het aanleggen van rotstuinen of het uitvoeren van kleine nivelleringswerken.
 

Omsluitingen, tuinhuizen, vijvers en houten terrassen

Verder zijn er nog heel wat andere zaken die Westhoekplant in uw tuin voorziet. Personaliseer deze helemaal met een omsluiting die al dan niet het zicht op uw tuin afschermt ter bescherming van uw privacy. Verder is ook een breed aanbod aan tuinhuizen beschikbaar, net als mooie, rustgevende siervijvers en zelfs zwemvijvers! Laat uw tuin aanleggen zoals u dat wilt, volledig volgens uw smaak en met de meest kwaliteitsvolle materialen, die een lange levensduur garanderen. Ten slotte is ook de installatie van houten terrassen een optie. Deze geven uw tuin een gezellige en tegelijkertijd moderne en natuurlijke uitstraling.
 

Carports en opritten

Uiteraard heeft u in uw (voor)tuin ook plaats nodig om uw wagen te parkeren. Daarom staat Westhoekplant in voor een snelle installatie van niet alleen opritten, maar ook carports voor het veilig, koel en droog houden van uw wagen. Opritten kunnen worden aangelegd in een veelvoud aan verschillende soorten steen, en carports kunnen worden vervaardigd in tal van stijlen en behoren tot verschillende prijsklassen.

Heeft u nog een vraag voor Westhoekplant of wenst u een afspraak te maken? Neem dan gauw contact op via het nummer 058/31 67 65.

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief