Andere belangrijke handelaars

Meedoen met de vriendelijkste handelaar 2017?

U wenst dit jaar ook mee te doen met deze verkiezing, dat kan.

Deelnemen aan de Lenteactie of Eindejaarsactie

U krijgt al het materiaal gratis van Handelsgids.be. Tijdens de Lenteactie en de Eindejaarsactie kunnen uw klanten door middel van loginnummers meespelen met uw zaak en zo tal van leuke prijzen winnen. Wanneer uw klanten hieraan deelnemen wordt hen gevraagd een score te geven op 10 voor uw vriendelijkheid.

Schrijf u nu in voor de gratis Lenteactie 2017

Inschrijven voor de Lenteactie is nu mogelijk door in te loggen op handelsgids.be met uw login en paswoord. Hier kan u dan onmiddellijk aangeven of u wilt meedoen. Klik op de blauwe knop "Handelaar schrijf u hier in" indien u interesse heeft inschrijven via mail kan ook door te mailen naar marketing@handelsgids.be

Bent u nog geen klant van Handelsgids?

Dat is geen enkel probleem. Om de actie zo objectief mogelijk te houden, kunnen ook niet-klanten van Handelsgids gratis meedoen. Voorwaarde is wel dat u een gratis inlassing heeft op Handelsgids.be. Wilt u graag meedoen met deze verkiezing en gratis materiaal ontvangen voor de Lenteactie, meld u dan ook aan via onderstaande knop of mail naar marketing@handelsgids.be

Handelaar schrijf u hier in

Wilt u aanwezig zijn op de volgende awarduitreiking?

Klik op onderstaande knop om u in te schrijven voor de volgende awarduitreiking.

Inschrijven awarduitreiking

Boek vriendelijkste handelaars van belgië 2015

Handelsgids gaat een exclusief boek publiceren met alle vriendelijkste handelaars van België in. Benieuwd naar jouw gemeente? Bestel dan nu al via onderstaande knop het boek "Vriendelijkste Handelaars van België." Prijs: €35 incl. BTW.

Benieuwd wie er allemaal deelneemt?

Via onderstaande knop kan u live de huidige score van de deelnemers terugvinden. Op die manier blijf je steeds op de hoogte wie kans maakt op de titel “Vriendelijkste Handelaar”

Volg live de stand van de wedstrijd

Organisatie:
Handelsgids nv - Jan Gorislaan 110 - 3290 Diest - T 013/32 10 10 - marketing@handelsgids.be