Openingsuren

Maandag 31/01 09:00 - 13:00
Dinsdag 25/01 09:00 - 13:00
Woensdag 26/01 09:00 - 16:00
Donderdag 27/01 Na afspraakNa afspraak
Vrijdag 28/01 Na afspraakNa afspraak
Zaterdag 29/01 Na afspraakNa afspraak
Zondag 30/01 Na afspraakNa afspraak

Foto’s

Info

Bako Koffie te Vleteren is een gerenommeerde koffiebranderij die al bijna 100 jaar bestaat en garant staat voor lekkere, ambachtelijke koffie. Bako verkoopt en verhuurt ook professionele koffiemachines voor zowel de zaakvoerder als de particulier.
 

Ambachtelijke koffiebranderij 

Bako Koffie staat voor lekkere koffie op ambachtelijke wijze. In de koffiebranderij kan u terecht voor zowel filterkoffie als koffiebonen, en dat in een veelvoud van uiteenlopende smaken en sterktes. Sinds Bako Koffie naar Vleteren is verhuisd voor de opstart van een nieuwe koffiebranderij, is het aanbod in verschillende koffies, zoals de fenomenale Specialty Coffee, enorm toegenomen in keuze.

Er wordt bij Bako Koffie ook Private Label gebrand op maat van de klant. Dat wil zeggen dat er plaatselijk koffie wordt gebrand die volledig aangepast is aan de hand van uw smaak!

Het hoeft uiteraard niet altijd enkel koffie te zijn: u vindt bij Bako Koffie verder ook de organische thee van Pure Tea, dat is heerlijk natuurlijk genieten! Deze thee is, net als de aangeboden koffie, in tal van uiteenlopende smaken verkrijgbaar.
 

Verkoop en verhuur professionele koffiemachines 

Bako Koffie is een erkend verdeler van Melitta voor espressomachines voor particulier gebruik. Zo kan u de lekkerste espresso’s maken en een goed begin van de dag garanderen! Voor professioneel gebruik in uw restaurant, café of koffiebar vindt u hier  ook hoogstaande apparaten van Saeco: de hoogste kwaliteit en de lekkerste koffie is u dan gegarandeerd!
 

Koffiebonen en filterkoffie Bako 

In het aanbod koffiebonen van Bako Koffie in Vleteren vindt u cafeïnevrije bonen, dessertbonen, espressobonen, mokkabonen en specialty coffee Kenya-bonen. De zaak biedt ook gemalen filterkoffie aan. U kan kiezen voor cafeïnevrije gemalen koffie, dessertkoffie, of familiekoffie. 

Ligging en routebeschrijving

Winnaars Eindejaarsactie

Winnaars Eindejaarsactie

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Logo Vriendelijkste Handelaar Handelsgids
Vriendelijkste Handelaar
Wil je deze handelaar een quotering geven voor de verkiezing?
Of een review?
Dat kan! En je wordt beloond! Schrijf je nu in op de nieuwsbrieven (hieronder) en dan sturen we je een link en logincode om dit te doen!
Als beloning ontvang je een unieke code voor de GROTE EINDEJAARSACTIE begin december https://www.handelsgids.be/eindejaarsactie/