Openingsuren

Maandag 06/12 Gesloten
Dinsdag 07/12 08:00 - 18:00
Woensdag 08/12 08:00 - 18:00
Donderdag 09/12 13:30 - 20:00
Vrijdag 10/12 08:00 - 17:00
Zaterdag 11/12 08:00 - 16:00
Zondag 12/12 Gesloten

Info

Voor een nieuw kapsel en de beste schoonheidsverzorging moet je bij Nascente Kapsalon en Barbershop zijn

Soms wil je jezelf eventjes heruitvinden. Een nieuw kapsel en een deugddoende schoonheidsverzorging zijn een logische eerste stap. Bij Nascente Kapsalon en Barbershop bent u op het goede adres als het gaat over er goed uitzien, aan betaalbare kwaliteit, met een professioneel en persoonlijk advies voor zowel haar als huid. Dit alles met en zonder afspraak en voor zowel vrouwen, mannen als kinderen. 
 

Persoonlijke service

U wordt steeds met een glimlach bediend door uw vertrouwde persoon met 100% aandacht voor u als klant. Allereerst wordt er bij Nascente Kapsalon en Barbershop uitgebreid besproken wat u graag zou wijzigen of aanpassen aan uw look en vervolgens wordt uw huid of haar door een professional onder handen genomen. 
 

Haarkleuringen, barber

Nascente Kapsalon en Barbershop  is gespecialiseerd in snit en kleuring. Een snit aangepast aan uw haar en gelaatsvorm en een kleuring met extra lange houdbaarheid zonder de haren te beschadigen. Isabel volgt ook steeds de laatste nieuwe cursus voor zowel snit als kleuring om u steeds volgens de laatste mode en met de nieuwste technieken op uw wenken te kunnen bedienen. Wat de mannen betreft kan u ook bij ons terecht voor een echte "old-school Barber ervaring"!


Laat u verwennen wanneer het U behaagt voor een passende brushing, snit, permanent, kleuring of barberervaring.

Ideaal dus om eens volledig te ontstressen!Ligging en routebeschrijving

Quicklinks

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Vriendelijkste Handelaar
Wil je deze handelaar een quotering geven voor de verkiezing?
Of een review?
Dat kan! En je wordt beloond! Schrijf je nu in op de nieuwsbrieven (hieronder) en dan sturen we je een link en logincode om dit te doen!
Als beloning ontvang je een unieke code voor de GROTE EINDEJAARSACTIE begin december https://www.handelsgids.be/eindejaarsactie/

Reviews