Openingsuren

Maandag 27/03 07:30 - 12:0013:00 - 18:00
Dinsdag 28/03 07:30 - 12:0013:00 - 18:00
Woensdag 29/03 07:30 - 12:0013:00 - 18:00
Donderdag 30/03 07:30 - 12:0013:00 - 18:00
Vrijdag 31/03 07:30 - 12:0013:00 - 18:00
Zaterdag 01/04 09:00 - 12:00
Zondag 02/04 Gesloten

Info

Welkom bij Garage Van Goethem

Wij zijn een officiële verdeler van het Japanse merk Suzuki. Dit merk biedt kwaliteit, veiligheid en schoonheid met zich mee. Met een Suzuki heb je gegarandeerd plezier op de rijweg. Daarnaast zijn we een onafhankelijke verdeler van andere kwaliteitsmerken zoals Hyundai, Toyota en Lexus. 
 

Nieuwe wagen kopen

Ben je van plan om een nieuwe wagen te kopen, dan is onze showroom zeker een bezoekje waard. Wij verkopen auto's van verschillende merken en in diverse prijsklassen. 
 

Tweedehandswagen kopen

Wie op zoek is naar een tweedehandswagen die perfect in orde is, zal de ideale auto bij ons vinden. Elke wagen werd onderworpen aan een degelijk nazicht en controle. 
 

Wagen verkopen

Wil je graag jouw wagen verkopen, dan kan je dit doen bij Garage Van Goethem! Wij nemen je huidige auto over ook wanneer je niet van plan bij ons een nieuwe wagen te kopen. Maak hiervoor een afspraak of kom langs in onze garage. 
 

Auto-onderhoud

Wij bij Garage Van Goethem voeren een onderhoud uit op je wagen. Alle merken zijn welkom in onze uitgeruste werkplaats te Waasmunster. Suzuki, Lexus, Hyundai en Toyota zijn onze specialisatie. 
 

Herstellingen aan wagens

Voor allerhande herstellingen, groot of klein, kan je steeds terecht in ons atelier. Diverse carrosserieschades worden hersteld door ons gemotiveerd team dat altijd klaarstaat om je veilig op de baan te sturen. Ook spuitwerk aan je auto voeren wij met plezier uit.
 

Autodiagnose

Als er storingen zijn aan je wagen, is het best dat je langskomt bij ons voor een autodiagnose. Wij lezen je auto uit en zoeken op deze manier naar een oplossing voor de motorstoring. 
 

Aircoservice

Het is aangewezen om je airconditioningsysteem regelmatig te laten nakijken door een professionele garagist. Wij zorgen voor een nazicht en als afwerking vullen wij de airco opnieuw bij. 
 

Nazicht voor autokeuring

Zoals iedereen weet worden de regels bij de autokeuring telkens strenger. Vermijd onaangename verrassingen en maak eerst een afspraak bij Garage Van Goethem voor een nazicht van je wagen. 
 

Vervangwagen

Grote herstellingen aan een wagen nemen veel tijd in beslag. Verlies zelf geen tijd en vraag bij ons een vervangwagen. Zo kan jij je verplaatsen zonder zorgen. Bij ons kan je er reeds één verkrijgen aan € 30/dag. 
 

Suzuki assistance

Als officiële verdeler van het merk Suzuki, kan je via onze garage een levenslange bijstandsverlening aangaan. De voorwaarde is dat je tijdig op onderhoud komt met je wagen. Het grote voordeel is dat je 24/24 beroep kunt doen op bijstand bij een ongeval of autopech.
 

Suzuki insurance

Koop je een Suzuki wagen, dan kan je via ons een voordelige autoverzekering nemen: de Suzuki Insurance. Alle voorwaarden vind je in onze showroom. 
 

Financiering van een wagen

Je kan bij Garage Van Goethem een wagen kopen op afbetaling. Dit kan via je eigen bank of via ons als kredietbemiddelaar. Bepaal zelf je looptijd en type financiering. Wil je graag meer te weten komen, maak dan nu je afspraak.
 

Leasing

Bedrijven en particulieren kunnen bij ons een wagen leasen. Daarmee worden je kosten gespreid en betaal je maandelijks een vast bedrag. 
 

Autobanden

Banden zijn de schoenen van onze wagens. Alleen met goede banden heeft je wagen de juiste grip en kan je veilig rijden in het verkeer. Wij hebben winter- en zomerbanden te koop in onze bandencentrale.
 

Trekhaak voor wagens

Niet alleen om wagens te kopen, verkopen en herstellingen zijn wij de ideale uitvalsbasis, ook voor accessoires zoals trekhaken en fietsendragers, ben je bij ons aan het juiste adres. Kom langs en vraag meer informatie aan één van onze medewerkers. 

Bekijk de nieuwste wagens in ons aanbod via: https://www.garagevangoethem.be

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Logo Vriendelijkste Handelaar Handelsgids
Vriendelijkste Handelaar
Wil je Garage Van Goethem een score of review geven voor de verkiezing?
Klik en word beloond

Reviews

Zeer goede garage en steeds vrie... 10 Review door: Annick
Vriendelijke mensen top service... 9,5 Review door: Marleen
beste wensen voor kerst en nieuw... 9 Review door: Marleen
Altijd vriendelijk. Werken heel... 10 Review door: Annick
Beste wensen en een gezond 2023... 8,7 Review door: Ingrid
Goede service... 10 Review door: Peter