Kerstverlof van zondag 24 december tot en met zaterdag 6 januari '24 

 

Openingsuren

Maandag 11/12 Gesloten
Dinsdag 12/12 13:00 - 18:00
Woensdag 13/12 Gesloten
Donderdag 14/12 13:00 - 18:00
Vrijdag 15/12 13:00 - 18:00
Zaterdag 09/12 09:00 - 12:30
Zondag 10/12 Gesloten

Foto’s

Info

Decor Thijs Waregem.

Decor Thijs in Waregem is uw speciaalzaak in interieurinrichting. De winkel biedt u een groot assortiment kwaliteitsartikelen om de woning te decoreren. Decor Thijs is uw specialist in confectie van gordijnen en overgordijnen, alsook andere raamdecoraties. De decoratiezaak biedt ook stoelkussens , tafellinnen en tafellakens om eenheid te brengen in uw kamers. Daarnaast voert Decor Thijs ook retouches uit van alle kledij.
 

Tapijten op maat.

Een goede vloer moet passen in uw interieur en een thuisgevoel creëren. Decor Thijs voorziet uw woning ook graag van de warmste vloerbekleding die u zich maar kan bedenken, namelijk tapijt. Dit is een bijzonder populaire vloerbekleding voor slaapkamers en appartementen. Geen gekke keuze, want een vast tapijt is lekker warm aan de voeten en heeft ook een geluidsisolerende werking. Decor Thijs maakt van uw huis een thuis door gezellige tapijten op maat.
 

Gordijnen en overgordijn. 

Gordijnen zorgen voor een warme aankleding van uw interieur en dempen het geluid in huis. Decor Thijs helpt u graag zoeken naar gordijnen die goed aansluiten bij uw interieur en woonstijl.
De decoratiespecialist helpt u aan gordijnen met een zonwerende functie, alsook overgordijnen die extra klasse geven aan uw kamer.

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Logo Vriendelijkste Handelaar Handelsgids
Vriendelijkste Handelaar
Wil je Decor Thijs een score of review geven voor de verkiezing?
Klik en word beloond