Hairlook Nico

Openingsuren

Maandag 26/02 08:00 - 12:0013:00 - 19:00
Dinsdag 27/02 GeslotenGesloten
Woensdag 21/02 08:00 - 12:0013:00 - 19:00
Donderdag 22/02 08:00 - 12:0013:00 - 19:00
Vrijdag 23/02 07:30 - 19:00
Zaterdag 24/02 07:30 - 17:00
Zondag 25/02 GeslotenGesloten

Foto’s

Info

Hairlook Nico is al jarenlang een vertrouwde naam in Waregem, gevestigde kapperszaak waar enthousiasme en vakmanschap hand in hand gaan. Bij Hairlook Nico streven we ernaar om jouw perfecte haarsnit te creëren, zodat je met een zelfverzekerd gevoel de deur uitstapt. Of je nu op zoek bent naar een trendy kapsel, een klassieke snit of een totaal nieuwe look, we staan voor je klaar. Bovendien bieden we een breed scala aan haarverzorgingsdiensten, waaronder kleuring, highlights, haarmaskers en meer. Bij Hairlook Nico gaat het niet alleen om het knippen van haar, maar ook om het verzorgen en transformeren van jouw lokken.

Je kan het kapsalon vinden in het bedrijfspand te Pand 246 in Waregem. Voor het gebouw is er een ruime parking, je hoeft je dus absoluut geen zorgen te maken over het vinden van een parkeerplaats. 
 

Iedereen is welkom bij Hairlook Nico

Bij Hairlook Nico is iedereen van harte welkom! We begrijpen dat elke klant uniek is en daarom streven we ernaar om aan alle behoeften en wensen te voldoen. Of je nu op zoek bent naar een levendige kleuring om je look een boost te geven, een frisse knipbeurt om je haar weer in model te brengen, of zelfs extensions voor extra lengte en volume, wij staan voor jou klaar. En het beste van alles is dat onze diensten niet beperkt zijn tot alleen volwassenen. Heel de familie kan bij ons terecht, zelfs de jongste leden. We hebben ervaring met het knippen en stylen van kinderhaar en zorgen ervoor dat ook zij zich op hun gemak voelen tijdens hun kappersbezoek. Bij Hairlook Nico willen we dat elke klant, ongeacht de leeftijd, de best mogelijke ervaring heeft en met een tevreden glimlach de deur uitgaat. Dus breng gerust de hele familie mee en geniet van onze professionele service en persoonlijke aandacht in onze zaak.
 

We werken enkel met natuurlijke haarverzorgingsproducten

We hechten veel waarde aan de gezondheid en het welzijn van jouw haar. Daarom kan je er altijd op vertrouwen dat we uitsluitend natuurlijke producten gebruiken, gebaseerd op planten en etherische oliën. Deze producten zorgen voor de nodige verzorging van je haar, zonder het te beschadigen. Bovendien zijn onze producten vrij van schadelijke stoffen zoals parabenen en PPD. 

Voor de haarkleuringen hebben we gekozen om te werken met Australische kleuringen, deze kleuringen zijn biologisch en dus goed voor je haren én de natuur.
Op die manier zorgen we niet alleen voor een geweldige look, maar ook voor de gezondheid van jouw haar. Bezoek Hairlook Nico en geniet van de combinatie van natuurlijke producten en professioneel vakmanschap voor de ultieme ervaring.
 

We verzorgen jouw bruidskapsel

Ben je binnenkort de bruid dan wil je er op jouw speciale dag stralend uitzien. Bij Hairlook Nico ben je aan het juiste adres voor al je wensen over je kapsel! Kom gerust eens langs voordat de grote dag aanbreekt, zodat we verschillende bruidskapsels kunnen uitproberen die passen bij de stijl die je voor ogen hebt. We hebben ervaring in het creëren van prachtige bruidskapsels en zullen ervoor zorgen dat je er adembenemend uitziet op jouw huwelijksdag. Of je nu droomt van een romantische updo, een sierlijke vlecht of een klassieke, elegante look, We zullen met zorg en vakmanschap jouw wensen omzetten in een werkelijkheid. We begrijpen dat je trouwdag een van de belangrijkste dagen van je leven is, en daarom zullen we er alles aan doen om ervoor te zorgen dat je haar perfect bij je persoonlijkheid en trouwjurk past. Vertrouw op Hairlook Nico voor een onvergetelijk en stralend bruidskapsel op jouw speciale dag.
 

Je vindt hier een kwalitatieve knipbeurt en een gezellige babbel

Je kan bij Hairlook Nico niet alleen rekenen op een kwalitatieve knipbeurt, maar ook van een gezellige babbel. We stellen alles in het werk om ervoor te zorgen dat je tevreden en stralend de salon verlaat. Vanaf het moment dat je bij ons binnenstapt, word je hartelijk ontvangen en voel je je direct op je gemak. We nemen de tijd om naar jouw wensen en voorkeuren te luisteren, zodat we je haar op de best mogelijke manier kunnen stylen. Tijdens de knipbeurt zorgen we voor een ontspannen en comfortabele sfeer, zodat je echt kunt genieten van het verwenmoment. Bij Hairlook Nico draait het niet alleen om het knippen van haar, maar ook om het creëren van een positieve en vertrouwde ervaring. Stap binnen bij ons salon en ervaar de verwennende knipbeurt en de gezellige sfeer die wij bieden.

 

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Logo Vriendelijkste Handelaar Handelsgids
Vriendelijkste Handelaar
Wil je Hairlook Nico een score of review geven voor de verkiezing?
Klik en word beloond