Moto's Vandevelde

Openingsuren

Maandag 01/07 Gesloten
Dinsdag 02/07 13:30 - 18:30
Woensdag 26/06 08:30 - 12:0013:30 - 18:30
Donderdag 27/06 13:30 - 18:30
Vrijdag 28/06 13:30 - 18:30
Zaterdag 29/06 08:30 - 12:0013:30 - 16:00
Zondag 30/06 Gesloten
Voor een klein onderhoud van u motor hoeft u deze niet achter te laten,wachten kan in het atelier zelf of gezellig even rondneuzen in onze winkel. Frisdrank  beschikbaar.   GESLOTEN IN DE VOORMIDDAG !!!   OF VIA MAIL NAAR &nb...
Toon meer

Voor een klein onderhoud van u motor hoeft u deze niet achter te laten,wachten kan in het atelier zelf of gezellig even rondneuzen in onze winkel. Frisdrank  beschikbaar.
 

GESLOTEN IN DE VOORMIDDAG !!!

 

OF VIA MAIL NAAR  info@motorenvandevelde.be

 

Foto’s

Info

Moto’s Vandevelde is de motorzaak bij uitstek! De zaak is van vader op zoon overgegaan wat resulteert in een jarenlange ervaring in het vak. Hierdoor kan u steeds rekenen op een uitstekende service en een persoonlijk en professionele aanpak. 

 

Van Scooter tot Motor. 

 

In de showroom vind u een uitgebreid aanbod aan nieuwe en tweedehands motoren en uiteraard ook de nodige accessoires zodat u uzelf van een compleet nieuwe motoruitrusting kan voorzien. Bovendien vind u bij Bart Vandevelde ook een mooi aanbod aan APG en Neco scooters terug. Bent u een ware motorliefhebber dan is een bezoekje aan Moto’s Vandevelde zeker de moeite waard. 

 

Uw persoonlijke en officiële Honda Dealer. 

 

Moto’s Vandevelde is een erkend Honda Dealer waardoor u steeds kan rekenen op de kwalitatieve Honda service. Bij Moto’s Vandevelde beschikken ze over een eigen garage en testbank. Hierdoor kan u er terecht voor een snel onderhoud en herstellingen van uw favoriete Honda. maar ook voor alle andere Japanse merken heeft Bart Vandevelde de nodige kennis en ervaring in huis om u de perfecte service te kunnen bieden. 

 

Ook de Crossmotoren worden niet vergeten. 

 

Bent u ook zo’n motorcross liefhebber? Dan kan u wellicht ook niet wachten tot het seizoen opnieuw begint. Moto’s Vandevelde is elke zondag aanwezig op de motorcross van het MCLB. En dit voor de service en onderhoud van uw motor. Bovendien kan u er ook terecht voor de verkoop van Crossmotoren. Bart Vandevelde heet er u van harte welkom, tot zondag op den cross!

 

Nu ook verdeler van APGMoto. 

 

Met trots kan Moto’s Vandevelde u melden dat ze nu ook erkend dealer zijn geworden van APGMoto. Een Belgisch merk van Motors en Scooters met een uitgesproken retro-stijl. Ga de modellen snel bekijken ik de toonzaal van Moto’s Vandevelde in Waregem.

Ligging en routebeschrijving

Geef ons een review

Geef review

Nieuws & Promoties

Kom onze modellen van Honda en APG ontdekken in onze showroom te Waregem

Trefwoorden

Nieuwsbrief