Hemelhof ('t)

Openingsuren

Maandag 29/11 09:00 - 12:00Na afspraak
Dinsdag 30/11 08:30 - 19:00
Woensdag 01/12 09:00 - 12:0014:00 - 18:00
Donderdag 02/12 09:00 - 12:00Na afspraak
Vrijdag 03/12 09:00 - 12:0014:00 - 18:00
Zaterdag 04/12 Na afspraak
Zondag 05/12 Gesloten

Info

't Hemelhof biedt een breed scala aan gezondheids- en welzijnsproducten aan

't Hemelhof is een gezondheidswinkel dat zowel in de zaak als online je met plezier advies en de beste service biedt. Je kan er o.a. kruiden vinden die worden gebruikt als natuurlijke remedies voor kwalen. Ze hebben ook een online winkel waar je tal van biologische en natuurlijke producten kunt terugvinden. De webshop is makkelijk te bereiken via deze link: https://www.shopa.be/partner/t-hemelhof.
 

Bio voeding

Wanneer je op zoek bent naar biologische voeding, dan is 't Hemelhof een plek die heeft wat jij nodig hebt. Je kunt er verse producten en droge voedingswaren aankopen uit hun uitgebreide assortiment. Op dinsdag kan je er groenten- en fruitpakketten verkrijgen via Biobello. Wat er allemaal aanwezig is zo een pakket vind je hier via deze link https://www.delochting.be/heerlijk_lokaal. Ook op dinsdag kan je heerlijk bio brood kopen om je dag gezond te  beginnen. Bekijk meer info over dit bio brood via https://www.zonnemaire.nl/nl-nl. Je kan steeds je bestelling doorgeven aan 't Hemelhof en zij maken alles voor je klaar om te komen ophalen. Zij werken samen met Bio Fresh (http://www.biofresh.be) en Mannavita (http://www.mannavita.be).
 

Therapeutische en ecologische verzorging

't Hemelhof biedt een verscheidenheid aan therapeutische en ecologische producten aan om je te helpen vinden waar je naar op zoek bent. Zo heb je de Fytotherapie op basis van voedingssupplementen en tincturen, de wetenschappelijke Aromatherapie met diffusers en overige aromatherapieproducten zoals Cime, Weleda, Logona, Chi, Speick, Pranarom,... Je kan steeds terecht opt volgende website om meer informatie te bekomen over deze therapeutische verzorgingen van   't Hemelhof: http://www.solgar.nlhttp:// www.mannavital.comhttp:// http://www.vitamina.behttp://www.chi.comhttp:// www.sjankara.comhttp://www.ladrome.bio en http://www.biobox.be
 

Ecologische babyverzorging, ecologische pampers

Ook voor baby's is het ontzettend belangrijk om de juiste verzorging te krijgen. Daar is ook 't Hemelhof van overtuigd. Daardoor bieden zij een assortiment babyverzorging aan met niets anders dan ecologische achtergronden. De ecologische pampers zijn uiteraard milieuvriendelijk en van 100% katoen. Ze bevatten 0% chloor, parfums en allergenen. 't Hemelhof zorgt ervoor dat je baby zijn/haar zachte huid zal kunnen behouden dankzij de juiste verzorging die zij ter beschikking stellen. Al deze producten geven geen enkele irritatie aan de huid. http://www.weleda.behttp://www.elifexir.comhttp://www.moltex.de.
 

Geschenkmanden met eco en bio producten

Onze geschenkmanden met ecologische en  bio producten die je kan bestellen bij 't Hemelhof bieden een ultieme kans om de gezondheids- en welzijnsproducten uit te testen. Met plezier stellen zij een geschenkmand samen om iemand te verrassen met kwaliteitsvolle producten die dan ook nog eens positief zijn voor de gezondheid en het welzijn van je lichaam. Vanaf €75 is de levering gratis in groot Waregem. 
 

Ergotherapie, paramedische en complementaire gezondheidszorg

Als therapeute is Carine van 't Hemelhof gespecialiseerd in verscheidene soorten gezondheidszorg. Je kan bij haar terecht voor paramedische en complementaire gezondheidszorg, wat inhoudt dat naast de genezing of behandeling je ook persoonlijke groei en ontspanning zult voelen dankzij de hulp van Carine. Dankzij de ergotherapie zal je opnieuw een klare kijk krijgen op wat mogelijk is om de dagelijkse activiteiten kunnen uit te voeren. Samen bekijken jullie wat nog allemaal in de mogelijkheden ligt. 
 

Advies bij psychische en fysische klachten

Carine van 't Hemelhof kan je begeleiden en adviseren bij psychische en fysische klachten. Zowel kinderen, adolescenten, volwassenen als senioren zijn meer dan welkom bij Carine. Contacteer haar gerust om een afspraak te maken of om nog meer informatie te bekomen over psychische en fysische klachten.
 

Aromatherapie, fytotherapie

Fytotherapie wordt ook wel eens kruidengeneeskunde genoemd. Het is een therapie op basis van planten en hun extracten. Het is een geneeskunde die al meer dan 6000 jaar wordt gebruikt. Na al die jaren blijft het nog steeds de gezondere manier van genezen dan met de chemische geneesmiddelen die 't Hemelhof met alle plezier toepast. Daar sluit aromatherapie mooi bij aan. Aromatherapie is ook een vorm van kruidengeneeskunde die gebaseerd is op het gebruik van etherische olie van kruiden, bloemen en andere plantendelen. Het is een therapie dat staat op een behandeling met geuren. Je hoort het, 't Hemelhof heeft alles in huis om jou op een gezonde manier te helpen en te adviseren. Neem gerust contact op of maak je afspraak via 0496/ 90 28 09

Ligging en routebeschrijving

Quicklinks

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Vriendelijkste Handelaar
Wil je deze handelaar een quotering geven voor de verkiezing?
Of een review?
Dat kan! En je wordt beloond! Schrijf je nu in op de nieuwsbrieven (hieronder) en dan sturen we je een link en logincode om dit te doen!
Als beloning ontvang je een unieke code voor de GROTE EINDEJAARSACTIE begin december https://www.handelsgids.be/eindejaarsactie/