Openingsuren

Maandag 17/06 09:30 - 12:0017:00 - 19:00
Dinsdag 18/06 09:30 - 12:00
Woensdag 19/06 14:00 - 19:00
Donderdag 20/06 09:30 - 12:00
Vrijdag 21/06 09:30 - 12:0014:00 - 17:00
Zaterdag 15/06 GeslotenGesloten
Zondag 16/06 GeslotenGesloten

Info

Kantoor Bex-Noblesse: Waar klanten geen nummers zijn

Een verzekering afsluiten is niemands favoriete bezigheid. Polissen doorlezen met een hoop cijfers en kleine lettertjes doet voelen alsof je terug op de schoolbanken zit. Je bent absoluut niet de eerste die de onpersoonlijke aanpak meer dan beu is. De ideale makelaar moet dan wel een stukje kunnen rekenen, maar jij bent als klant geen nummer. Bovendien wordt alles duurder en is dit voor veel klanten van verzekeringsmaatschappijen niet anders. 

Heb jij ook het gevoel dat je verzekeringen maar blijven stijgen? Spring gerust eens binnen in kantoor Bex-Noblesse en laat je overtuigen dat het ook anders kan. In plaats van een typische koele verzekeringsagent aan te treffen word je warm welkom geheten door Peter, Godelieve, Sandra, Nancy en Ysatis. De adviseurs van dit kantoor staan reeds meer dan 45 jaar borg voor klantvriendelijkheid, zonder moeten in te boeten op professionaliteit en kwaliteit!


Mobiliteit, gezin en wonen

Een verzekering voor elk vervoermiddel!

Het Belgische wegennet raakt overvol, en dat komt natuurlijk omdat we met z’n allen maar al te graag de auto nemen voor onze alledaagse taken. Meer verkeer betekent natuurlijk een grotere kans op ongevallen, dus een goede dekking van je voertuig is een absolute noodzaak. Je kan natuurlijk alleen kiezen voor de verplichte verzekering burgerlijke aansprakelijkheid, maar pas echt gerust ben je met een kleine of grote omniumverzekering. Wil je zeker zijn dat ook jij als bestuurder vergoed wordt in het geval van medische kosten en eventueel inkomstenverlies, sluit dan een bestuurdersverzekering af. Ook een bijstandsverzekering wapent je tegen alle ongemakken en kosten van pechverhelping, terwijl een rechtsbijstandverzekering een grote hulp kan zijn bij het kennen en uitoefenen van je rechten tijdens geschillen.

Motorrijders en fietsers staan elke dag bloot aan een hoop gevaren, dus ook zij hebben baat bij de gepaste verzekeringen. Terwijl de verzekeringen van motorrijders gelijkaardig zijn aan die van autobestuurders, kunnen fietsers iets hebben aan de specifieke oplossingen voor hen die niet gedekt worden door de familiale verzekering.  
 

Je gezinsleden zijn het allerbelangrijkste voor je.

Met de juiste verzekeringen kun je ervoor zorgen dat de meest dierbare mensen rond je de bescherming krijgen die ze nodig hebben. Een familiale verzekering is niet verplicht, maar wel heel erg nuttig – voor je gezinsleden en huispersoneel, maar nog meer met kinderen en/of huisdieren in de buurt. Een ongelukje is snel gebeurd terwijl de financiële gevolgen vaak lang kunnen naslepen. Ook kun je je verzekeren tegen situaties met nog diepgaandere gevolgen door middel van een ongevallenverzekering en je financiële toekomst van jezelf en je naasten veiligstellen met een invaliditeits- of overlijdensverzekering.
 

Ook je woning verdient de nodige bescherming op maat.

De brandverzekering wordt ook wel de woningverzekering genoemd en is essentieel en flexibel. Ze dekt de schade aan uw eigen (of gehuurde) onroerend goed en de inhoud ervan, niet alleen bij brand maar ook bijvoorbeeld bij waterschade, natuurfenomenen, glasbreuk…

Wil je 24/7 telefonisch beroep kunnen doen op specialisten in het geval van schade dan is een verzekering “bijstand woning” er één die veel stress van je schouders kan doen laten vallen. Problemen met het slot van je deur, een voorschot van de eerste kosten, repatriëring als je in het buitenland bent… een waarborg die je met een gerust hart laat genieten van je eigen stek.  
 

Zoveel meer dan verzekeringen

Het leven draait natuurlijk om meer dan onverwachte omstandigheden. Het spreekt voor zich dat we je ook kunnen helpen wanneer je zelf het heft in handen wil nemen door een mooi centje opzij te zetten voor je familieleden, je projecten of je oude dag. Wij geven je persoonlijk advies om slim te beleggen en te sparen en loodsen je door het grote aanbod van spaarformules. Sparen voor jezelf of iemand anders, met of zonder fiscaal voordeel: wij zoeken samen met je mee naar de beste oplossing én helpen je met het veiligstellen van je kapitaal.
 

Zorgeloos in het ziekenhuis

Echt zorgeloos kun je niet in een ziekenhuis belanden. Het financiële aspect kunnen we in ieder geval wel uit je hoofd halen. Als specialist in hospitalisatieverzekeringen werken wij altijd met de beste verzekeraars in deze sector. Zo kun jij volledig focussen op een spoedig herstel, terwijl wij ervoor zorgen dat de gemaakte kosten tijdig terugbetaald worden. Ook ambulante kosten voor en na de hospitalisatie horen hierbij. Sommige verzekeringsmaatschappijen bieden uitgebreide dekkingen aan, zoals terugbetalingen zonder plafond en dezelfde zekerheid in het buitenland.
 

Jouw onderneming, professioneel verzekerd

Als ondernemer heb je naast het veiligstellen van je privéleven ook nog de verantwoordelijkheid voor alles wat er mis kan gaan op jouw werkvloer. De gebouwen waarin je activiteiten plaatsvinden, je bedrijfsvoertuigen, je machines en elektronisch materieel: stuk voor stuk hebben zij en je werknemers nood aan de gepaste dekking voor alle mogelijke scenario’s die kunnen plaatsvinden in de professionele setting. Daarnaast zijn er verschillende mogelijkheden om je inkomen te waarborgen bij arbeidsongeschiktheid en ondertussen een kapitaal op te bouwen voor je pensioen. Ook hier kunnen wij je met de glimlach in begeleiden. Neem gerust contact met ons op, wij staan te popelen om al je vragen te beantwoorden.

Reviews door klanten van Verzekeringen Kantoor Bex-Noblesse

10 Connie op 2020-12-17 om 16:35:26
Fijne feestdagen voor het hele team
10 Edith op 2018-10-12 om 08:59:45
alle personeelsleden en de directie zij altijd beleefd en uitermate vriendelijk, wat de vraag ook is, ze zoeken samen met ons een oplossing. geen tips nodig

Ligging en routebeschrijving