Foto’s

Info

Met een auto zonder degelijke banden valt niet veel aan te vangen. Kom daarom langs bij BWP Banden Wemmel Pneus en vindt tussen hun ruime aanbod de ideale banden voor uw wagen! 
 

Alle banden en velgen

BWP Banden Wemmel Pneus biedt een ruim assortiment aan verschillende soorten banden voor alerlei types van wagens aan. Hieronder vallen ook winterbanden en de daaraan verbonden vervangservice. Bij BWP Banden Wemmel Pneus weten ze ook dat het oog ook wat wilt, daarom kan u er genieten van een al even breed assortiment aan verschillende velgen: tussen de vele uiteenlopende designs zit zeker iets dat perfect past bij uw auto! 
 

Een service van jewelste

Uiteraard is het aanbieden van kwaliteitsproducten niet alles. Bij BWP Banden Wemmel Pneus weten ze maar al te goed hoe belangrijk de service is die erbij geleverd wordt! U wordt steeds ontvangen met een glimlach en u kan altijd rekenen op behulpzame medewerkers die u met al uw problemen en vragen weten verder te helpen. Daarnaast mag uiteraard het praktische aspect van de dienst niet ontbreken: al uw aankopen worden gemonteerd op uw wagen, en ook de uitlijning en uitbalancering van uw banden wordt door BWP Banden Wemmel Pneus verzorgd. 

Heeft u nood aan nieuwe banden of velgen, of moeten nieuwe/winterbanden gemonteerd worden? Spring dan eens binnen bij BWP Banden Wemmel Pneus en sta versteld van hun service! 

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief