Vleesgroothandel Vandroemme

Foto’s

Info

Bent u slager of heeft u een restaurant? Dan is Vleesgroothandel Vandroemme het bedrijf dat u nodig heeft voor al uw vleesleveringen! 
 

Alle vlezen aangepast aan uw noden

Vleesgroothandel Vandroemme levert in alle soorten vlezen, allemaal naar wens van de klant. Ook heeft u als klant volledige controle over de vorm: u kan alle formaten bestellen, van half varken tot kotelet, van half rund tot enkele biefstukken. U kan ervoor kiezen om losstaande bestellingen te doen bij Vleesgroothandel Vandroemme, maar het is ook perfect mogelijk op regelmatige basis te laten leveren. De groothandel doet er alles aan het voor de klanten zo makkelijk mogelijk te maken! 
 

Generaties ervaring

Vleesgroothandel Vandroemme is een onderneming die al generaties meegaat, en dat proeft u aan haar vlees. Huidig eigenaar Francis nam in 1997 de zaak over van zijn ouders en heeft er ondertussen ook al heel wat jaren ervaring opzitten. Die ervaring uit zich in zowel het scherpe oog voor kwaliteitsvol vlees, wat u of uw klanten zullen proeven bij iedere hap, als praktische ervaring in het in goede staat bezorgen van bestellingen en communiceren met klanten. Vleesgroothandel Vandroemme laat niets meer te wensen over! 

Bent u een zaak of organisatie die nood heeft aan grote bestellingen vlees? neem dan gauw contact op met Vleesgroothandel Vandroemme en ontdek wat zij voor u kunnen betekenen. 

Ligging en routebeschrijving

Vriendelijkste Handelaar

Trefwoorden