A & L Lammens bv

Openingsuren

Maandag 16/05 Na afspraakNa afspraak
Dinsdag 17/05 Na afspraakNa afspraak
Woensdag 18/05 Na afspraakNa afspraak
Donderdag 19/05 Na afspraakNa afspraak
Vrijdag 20/05 Na afspraakNa afspraak
Zaterdag 21/05 Na afspraakNa afspraak
Zondag 15/05 GeslotenGesloten

Info

Welkom bij Binnehuisinrichtingen en slotenmakerij Lammens Luc

Lammens Luc in Wetteren is reeds 2 generaties lang een begrip in Wetteren en omstreken. Zij verzorgen al jouw binnenhuisschrijnwerkerij op maat en hebben hun eigen slotenservice ter beschikking. 
 

Schrijnwerkerij met topkwaliteit

Je kan bij Lammes Luc terecht voor schrijnwerkerij van keukens, inbouwkasten, dressings en badkamerkasten. Zoals ook voor de binnendeuren van je woning. Zij staan gekend voor hun gedetailleerde afwerking. Zowel klassiek als modern. 
 

Er is nog meer

Het aanbod in schrijnwerkerij is nog niet gedaan want Lammens Luc is tevens ook gespecialiseerd in laminaatparket, trappen en voor alle ramen en schuiframen. 
 

Slotenservice

Naast de schrijnwerkerij heeft Lammens Luc ook een excellente slotenservice. Geen enkele deur heeft voor hem geheimen. Luc kan dankzij zijn slotenservice alle deuren openen en heeft kennis van de beveiligingssystemen. 

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Logo Vriendelijkste Handelaar Handelsgids
Vriendelijkste Handelaar
Wil je deze handelaar een quotering geven voor de verkiezing?
Of een review?
Dat kan! En je wordt beloond! Schrijf je nu in op de nieuwsbrieven (hieronder) en dan sturen we je een link en logincode om dit te doen!
Als beloning ontvang je een unieke code voor de GROTE EINDEJAARSACTIE begin december https://www.handelsgids.be/eindejaarsactie/