Jaarlijks verlof:
van 17 juli 2022 - 8 augustus 2022

Openingsuren

Maandag 20/03 GeslotenGesloten
Dinsdag 21/03 GeslotenGesloten
Woensdag 22/03 GeslotenGesloten
Donderdag 23/03 GeslotenGesloten
Vrijdag 24/03 GeslotenGesloten
Zaterdag 25/03 GeslotenGesloten
Zondag 26/03 GeslotenGesloten

Info

Schoonheidsinstituut Inge laat je genieten van ontspannende verzorgingen

Mijn naam is Inge en je kunt me als schoonheidsspecialiste al meer dan 24 jaar vinden in het hartje van Wetteren. Een bezoek aan mijn salon betekent een warm welkom & persoonlijke aandacht, in een ontspannen sfeer door mij behandeld worden. Je kan hier terecht naar een oplossing voor uw huidprobleem of een ontspannende behandeling.
 

Gelaatsverzorging

Ik werk resultaatgericht om jouw huid te verbeteren, uiteraard in combinatie met een heerlijk moment van ontspanning. Ik werk met de merken Germaine de Capuccini en Skeyndor .Welke keuze van behandeling wordt samen besproken.
 
 

Anti-aging behandeling

Er zijn verschillende behandelingen die anti-age werken. 
oa herstellen en regeneren- vitaliteit herstellen-
 

Dag en avond make-up

Wil je voor een speciale gelegenheid speciaal opgemaakt  worden, maak dan je afspraak voor een make-up sessie. 
 

Permanente make-up

Ben je niet de handigste als op het aanbrengen van make-up aankomt, maak dan je afspraak bij Schoonheidsinstituut Inge en wij zorgen voor een naturel permanente make-up van je ogen, wenkbrauwen of lippen.
 

Manicure

Verzorging van nagels en handen, extra verzorging met parafinnebad. 
 

Gellak

Heb je graag een kleurtje op je nagels, maar de kleur gaat snel weg, kies dan voor een gellak. Kies dan voor deze langhoudende nagellak. Onze gellak is niet schadelijk voor je nagels en de kleur houd zeker 2-3 weken.
 

Pedicure

Ook onze voeten hebben op tijd nood aan de juiste verzorging. Bij Schoonheidsinstituut Inge krijg je een volledige behandeling dat gaat van teennagels knippen tot eelt en likdoorns verwijderen. Net als de handen worden je voeten ingesmeerd met een lotion om je voeten de ultieme verzorging te geven. 
 

Epilatie met hars

Je haren laten epileren met hars heeft veel voordelen. De haartjes blijven langer weg, ze groeien dunner terug en je zult geen last meer hebben van vervelende stoppels. Het resultaat blijft 4 tot 6 weken zichtbaar. Ga zorgeloos en haarvrij door het leven na een bezoek aan ons schoonheidsinstituut.
 

Laserontharing

Voor altijd haarvrij! Een professionele behandeling dankzij de lightsheer diodelaser, voor permanente haarverwijdering. Nooit meer scheren, geen last meer van irritaties en ingegroeide haren, voor hem & haar.
 

Verzorgingsproducten

Na een bezoek bij de schoonheidsspecialistse is het verstandig om je huid goed te blijven verzorgen met onze verzorgingsproducten. We werken met Skeyndor en Germaine de Capuccini. Deze producten zijn afgestemd op elk huidtype. 

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Logo Vriendelijkste Handelaar Handelsgids
Vriendelijkste Handelaar
Wil je Schoonheidsinstituut Inge een score of review geven voor de verkiezing?
Klik en word beloond