Openingsuren

Maandag 24/01 Gesloten
Dinsdag 25/01 09:00 - 12:0013:30 - 18:30
Woensdag 26/01 09:00 - 12:0013:30 - 18:30
Donderdag 27/01 Gesloten13:30 - 18:30
Vrijdag 21/01 09:00 - 12:0013:30 - 18:30
Zaterdag 22/01 09:00 - 12:0014:00 - 17:00
Zondag 23/01 Gesloten

Info

Profile Stevens in Gullegem is uw specialist als het neerkomt op kwalitatieve (elektrische) fietsen en een vakkundige herstelling of onderhoud van uw huidige fiets. Je kan er vrij langsgaan om verschillende types fietsen uit te testen, om zo een weloverwogen keuze te kunnen maken.
 

Merken en soorten

In de zaak vind je een grote keuze aan fietsen van topkwaliteitsmerken zoals Dutch ID, Giant, Qwic, Cortina, FreeBike, en Swyff . Zoekt u een sportieve e-bike ? Eerder een stadsfiets ? Een speed pedelec ?
Of mag het een retro type zijn ? We hebben het !

Voor onderhoud en herstellingen aan uw huidige fiets(en) kunt u tevens ook langsgaan bij fietsen Profile Stevens bvba.

Gratis testritten en diverse extra's

Je kan er genieten van een testrit, elektrische leenfietsen bij onderhoud of herstelling, gratis levering, gratis 1ste servicebeurt, gratis diefstalverzekering en 2 jaar garantie op alle modellen (inclusief accu).
 

Leasing fietsen

Steeds meer KMO bedrijven verkiezen voor hun werknemers de mogelijkheid om een (elektrische)fiets aan te bieden via leasing. Deze leasing formule is zowel voor de werkgever als wernemer een win-win situatie. Wij werken samen met diverse leasing maatschappijen: Lease a bike, O2O, Cyclis, B2Bike. Kom gerust langs voor een berekening die perfect je loonruil weergeeft.
Speciaal voor woon-werkverkeer hebben we fietsen die zeer onderhoudsvrij en duurzaam zijn. Zoals bijvoorbeeld riem-aandrijving van BELT of traploze versnellingen van ENVIOLO.
B2Bike     O2O     Lease-A-Bike    Cyclis
 

Accu revisie

Fietsen Stevens biedt ook de mogelijkheid aan uw oude batterij / accu te laten reviseren. Daarna is je batterij terug als nieuw, en dit aan een voordeligere prijs dan een volledig nieuwe accu ! Ook bij problemen kunnen wij van uw batterij /accu een volledige diagnose laten uitvoeren met onze professionele Battery Analyzer Tester BA900.
Altijd interessant als je de fiets tweedehands gaat verkopen.

 

Verzekeringen

Fietsen Stevens biedt diverse fietsverzekeringen aan. Bij zowel ENRA als

SAFEBIKE kunnen wij extra garantie aanbieden of een diefstalverzekering of een omniumverzekering. Bij diefstal heb je NOOIT verlies van waarde tot 5 jaar lang !!
klik ENRA of SAFEBIKE

"Your Driven E-Bike Specialist"

"Iedereen is uniek, onze fietsen ook !"

"Eerst testrijden, daarna je keuze maken !"

Ligging en routebeschrijving

Quicklinks

Shop van Fietsen Profile Stevens

Winnaars Eindejaarsactie Handelsgids

Winnaars Eindejaarsactie Handelsgids

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Logo Vriendelijkste Handelaar Handelsgids
Vriendelijkste Handelaar
Wil je deze handelaar een quotering geven voor de verkiezing?
Of een review?
Dat kan! En je wordt beloond! Schrijf je nu in op de nieuwsbrieven (hieronder) en dan sturen we je een link en logincode om dit te doen!
Als beloning ontvang je een unieke code voor de GROTE EINDEJAARSACTIE begin december https://www.handelsgids.be/eindejaarsactie/