Openingsuren

Maandag 31/01 08:00 - 12:0013:00 - 16:30
Dinsdag 01/02 08:00 - 12:0013:00 - 16:30
Woensdag 02/02 Na afspraakNa afspraak
Donderdag 03/02 08:00 - 12:0013:00 - 16:30
Vrijdag 28/01 08:00 - 12:0013:00 - 16:30
Zaterdag 29/01 Na afspraakNa afspraak
Zondag 30/01 GeslotenGesloten

Info

Braeckman Geert BV is de firma die u zoekt voor de installatie en reparatie van allerlei energiebesparende systemen.
 

Installatie van zonnepanelen en warmtepompen

Twee van de makkelijkste manieren om groene energie uit de omgeving te halen in een particuliere woning zijn zonnepanelen en warmtepompen. Braeckman Geert installeert zonnepanelen op uw dak, die energie uit het zonlicht halen en omzetten in elektriciteit. De iets minder bekende warmtepompen doen iets gelijkaardigs, maar in plaats van zonlicht nemen zij warmte op uit de grond, water en lucht rondom ze. Deze warmte bevat waardevolle energie die gebruikt kan worden voor uw woonst. Beide producten zijn een investering, maar betalen op termijn zichzelf volledig terug door de elektriciteit die u bespaart! Daarnaast kan u rekenen op nog enkele energiebesparende installaties zoals zonneboilers of regenwaterrecuperatieinstallaties.
 

Centrale of vloerverwarming en sanitair

Daarnaast werkt Braeckman Geert BV ook met milieuvriendelijke verwarmingsinstallaties en sanitair. U kan opteren voor een traditionele centrale verwarming met radiators, of een aangename vloerverwarming die niet alleen heel uw woning gelijkmatig verwarmt, maar ook nog eens uw voeten aangenaam warm houdt in de winter! Daarnaast kan u ook voor alle sanitairwerken rekenen op Braeckman Geert BV. Hij zorgt voor installatie en renovatie van sanitair in uw keuken of badkamer.
 

Service en onderhoud

Naast het installeren van alle voorgenoemde installaties zorgt Braeckman Geert BV voor herstellingen en onderhoud ervan. 
 
Heeft u nog vragen over de dienstverlening? Maak dan een afspraak via het nummer 09/279 75 57 of kijk voor meer informatie op http://www.geertbraeckman.be.

Ligging en routebeschrijving

Winnaars Eindejaarsactie

Winnaars Eindejaarsactie

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Logo Vriendelijkste Handelaar Handelsgids
Vriendelijkste Handelaar
Wil je deze handelaar een quotering geven voor de verkiezing?
Of een review?
Dat kan! En je wordt beloond! Schrijf je nu in op de nieuwsbrieven (hieronder) en dan sturen we je een link en logincode om dit te doen!
Als beloning ontvang je een unieke code voor de GROTE EINDEJAARSACTIE begin december https://www.handelsgids.be/eindejaarsactie/