Openingsuren

Maandag 07/12 Na afspraakNa afspraak
Dinsdag 08/12 Na afspraakNa afspraak
Woensdag 02/12 Na afspraakNa afspraak
Donderdag 03/12 Na afspraakNa afspraak
Vrijdag 04/12 Na afspraakNa afspraak
Zaterdag 05/12 Na afspraakNa afspraak
Zondag 06/12 GeslotenGesloten

Foto’s

Info

Braeckman Geert is de persoon die u zoekt voor de verkoop, installatie en reparatie van allerlei energiebesparende systemen.
 

Installatie van zonnepanelen en warmtepompen

Twee van de makkelijkste manieren om groene energie uit de omgeving te halen in een particuliere woning zijn zonnepanelen en warmtepompen. Braeckman Geert installeert zonnepanelen op uw dak, die energie uit het zonlicht halen en omzetten in elektriciteit. De iets minder bekende warmtepompen doen iets gelijkaardigs, maar in plaats van zonlicht nemen zij warmte op uit de grond, water en lucht rondom ze. Deze warmte bevat waardevolle energie die gebruikt kan worden voor uw woonst. Beide producten zijn een investering, maar betalen op termijn zichzelf volledig terug door de elektriciteit die u bespaart! Daarnaast kan u rekenen op nog enkele energiebesparende installaties zoals zonneboilers of regenwaterrecuperatieinstallaties.
 

Centrale of vloerverwarming en sanitair

Daarnaast werkt Braeckman Geert ook met milieuvriendelijke verwarmingsinstallaties en sanitair. U kan opteren voor een traditionele centrale verwarming met radiators, of een aangename vloerverwarming die niet alleen heel uw woning gelijkmatig verwarmt, maar ook nog eens uw voeten aangenaam warm houdt in de winter! Daarnaast kan u ook voor alle sanitairwerken rekenen op Braeckman Geert. Hij zorgt voor installatie en renovatie van sanitair in uw keuken of badkamer.
 

Lekdetectie, onderhoud, reparatie en EPC

Naast het installeren van alle voorgenoemde installaties zorgt Braeckman Geert voor herstellingen en onderhoud ervan. Merkt u een technisch probleem? Dan komt hij dit voor u oplossen. Daarnaast is hij ook door de overheid gecertificeerd voor het uitgeven van EPC’s of Energie Prestatie Certificaten. Dit heeft u nodig voor de verkoop of verhuur van uw woonst om uw potentiële kopers of huurders te informeren over de energiezuinigheid.
 
Heeft u een klus voor Braeckman Geert of heeft u nog vragen over de dienstverlening? Maak dan een afspraak via het nummer 09/279 75 57 of kijk voor meer informatie op http://www.geertbraeckman.be.

Ligging en routebeschrijving

Eindejaarsactie

Eindejaarsactie 2020

Trefwoorden

Nieuwsbrief